Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
mpogdanos
10:07 | 23/01/2023

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ («Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής») Κωνταντίνος Μπογδάνος έκανε μια ανάρτηση στο Twitter στην οποία σημείωσε τα εξής:

"Αυτή τη στιγμή γύφτοι έχουν καταλάβει την Πλ. Πυροσβεστών στα Πατήσια. Έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους μέσα στην πλατεία, έχουν στήσει ηχεία και κάνουν κόντρες και σούζες με τις μηχανές. Το δε ΑΤ Κολωνού εδώ και μισή ώρα δεν απαντά σε κανένα τηλέφωνο. Παραδομένοι στην ανομία."

Διαβάστε επίσης

 

Για τα όσα ανέφερε ο κυριος Μπογδάνος για το Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, υπήρξε σχετική ανακοίνωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει τα εξής:

"Σχετικά με αναφορές σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι τα τηλέφωνα όλων των Αστυνομικών Τμημάτων της Χώρας είναι αναρτημένα στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) ενώ συγκεκριμένα για το τηλέφωνο του Αστυνομικού Τμήματος Κολωνού διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί κανονικά και είναι διαθέσιμο για τους πολίτες όλο το 24ωρο."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis