Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:28 | 11/12/2023

Ο Ιάπωνας σούπερ σταρ του μπέιζμπολ, Σοχέϊ Οτάνι ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τους Ντότζερς του Λος Αντζελες, υπογράφοντας 10ετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι του ποσού ρεκόρ των 700 εκατομμυρίων δολαρίων, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ιστορία του αθλητισμού.

    Εκτός από τους Ντότζερς, των οποίων ο πρώην σταρ των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον είναι συνιδιοκτήτης, αρκετοί άλλοι σύλλογοι στη Βορειοαμερικανική Λίγκα Μπέιζμπολ (MLB), συμπεριλαμβανομένων των Νιου Γιόρκ Γιάνκις και των Σικάγο Καμπς, διεκδίκησαν τον διάσημο άσο, ο οποίος έπαιξε πέρυσι στην άλλη ομάδα του Λος Άντζελες, τους Εϊντζελς.

Διαβάστε επίσης

    «Εχω δεσμευθεί να κάνω πάντα ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα και να δίνω τα πάντα για να προσφέρω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου», έγραψε ο Οτάνι στο Instagram, ανακοινώνοντας την απόφαση του.

    Ο μάνατζερ του Ιάπωνα, Νεζ Μπαλέλο διευκρίνισε σε σχετικό δελτίο Τύπου, ότι το συμβόλαιό του έφτασε τα 700 εκατομμύρια δολάρια για διάστημα 10 ετών και είναι το μεγαλύτερο που έχει υπογραφεί ποτέ στην Ιστορία του μπέιζμπολ: «Είναι ένα μοναδικό και ιστορικό συμβόλαιο, για έναν μοναδικό και ιστορικό παίκτη».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΠΕ/ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis