Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 01/02/2017

Κόντρες, καμμένα λάστιχα, επεισόδια, χημικά και συλλήψεις είχε το κυρίως μενού του ραντεβού, το οποίο είχαν διοργανώσει μέσω σελίδας του facebook οι λάτρεις των "πειραγμένων" αυτοκινήτων και μηχανών. 



Το ραντεβού δόθηκε στο Ribas στις 11 το βράδυ της Τρίτης 31 Ιανουαρίου. Όμως η ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο σημείο, οι συνεχείς έλεγχοι υπό την παρουσία μιας διμοιρίας των ΜΑΤ και μιας ομάδας ΟΠΚΕ, ανάγκασαν τους διοργανωτές να ορίσουν άμεσα νέο σημείο συνάντησης για τη διεξαγωγή του αυτοσχέδιου αγώνα.



Στο καινούργιο σημείο που ήταν στην κεντρική διασταύρωση της Βάρκιζας, (απέναντι στο Yabanaki και δίπλα στο σουβλατζίδικο του Ζάχου), συγκεντρώθηκαν τουλάχιστον 1500 άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας, τα οποία με τα κινητά τους απαθανάτιζαν οδηγούς να "καίνε" λάστιχα και να επιταχύνουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. 



Πεδίο μάχης η Βάρκιζα

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η συγκεκριμένη διασταύρωση όταν μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκαν τα ΜΑΤ προκειμένου να ελέγξει το πλήθος το οποίο είχε κόψει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην παραλιακή λεωφόρο. 



Με την εμφάνιση της αστυνομίας και των ΜΑΤ, πενήντα περίπου άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία απ' ότι φάνηκε ήταν προετοιμασμένα για ενδεχόμενη σύγκρουση, άρχισαν να εκσφενδονίζουν εναντίον των αστυνομικών φωτοβολίδες, δυναμιτάκια μεγάλης ισχύος (γουρούνες) και πέτρες. 



Παράλληλα στη μέση της παραλιακης λεωφόρου στο ρεύμα προς Αθήνα δημιούργησαν οδόφραγμα καίγοντας κάδους απορριμμάτων. 



Μετά από περίπου μισή ώρα συμπλοκών, οι άνδρες των ΜΑΤ κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών, διέλυσαν τους συγκεντρωμένους και προέβησαν σε 31 συλλήψεις νεαρών ατόμων. 



Τέλος, άνδρες της Τροχαίας Ελληνικού διενήργησαν δεκάδες ελέγχους και έκοψαν πολλές κλήσεις.  







 

vimaonline.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis