Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:58 | 31/08/2018

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες στις 31-08-2018 δύο άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 17 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική ομάδα, παράνομη μεταφορά μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση και παράβαση του Κ.Ο.Κ.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν  τα ξημερώματα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο να κινείται στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας (ύψος Αγίου Βασιλείου), στο οποίο πραγματοποίησαν σήματα στάσης για να το ελέγξουν, πλην όμως ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, το όχημα ακινητοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο, με τελικό προορισμό την Αθήνα, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis