Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:34 | 15/10/2018

Πληροφορίες ακόμα και σε κακοποιούς φέρεται ότι έδινε ο αρχιφύλακας που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών το οποίο εξαρθρώθηκε από τους «Αδιάφθορους» της Ελληνικής Αστυνομίας.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο 38χρονος είχε επαφές και γνώριζε από πρώτο χέρι για την απόδραση δύο επικίνδυνων κακοποιών τον περασμένο Μάιο, κατά την μεταγωγή τους, από το λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, φέρεται να έδινε οδηγίες και κατευθύνσεις σε έναν Αλβανό ο οποίος είχε νοικιάσει το σπίτι στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας όπου είχαν βρει καταφύγιο οι βαρυποινίτες, ώστε να μην συλληφθεί από τους συναδέλφους του.


Οι δύο Αλβανοί είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ στο ισόγειο διαμέρισμα. Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών υποθέσεων, ο αστυνομικός φέρεται να έχει δανειστεί περίπου 11 χιλιάδες ευρώ από μέλος του κυκλώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είπε & τι άκουσε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την επίσκεψη του στον Έβρο


Το συγκεκριμένο μέλος χρησιμοποιούσε τον αστυνομικό για διάφορες «διευκολύνσεις» ενώ όταν δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές του κλήσεις ανέφερε ότι «θα τον καταδώσει στην αστυνομία καθώς είναι «πουλημένος μπάτσος». Η έρευνα των «Αδιάφθορων» εντόπισε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία, ο αρχιφύλακας χρησιμοποιούσε το σπίτι του ως κρυψώνα ναρκωτικών και εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι η σύζυγος του, επίσης αστυνομικός, ήταν αποσπασμένη σε υπηρεσία της περιφέρειας.

Όσο για τον δεύτερο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετεί σε πόλη της Θεσσαλίας, φέρεται να συγκεντρώνει πληροφορίες για σπίτια, οι ιδιοκτήτες των οποίων έλειπαν και είχαν, ενδεχομένως, μεγάλα χρηματικά ποσά ή ακόμα και λίρες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis