Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 16/01/2020

«Βγαίνουμε δημόσια για να μιλάμε και όχι να μασάμε» ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, κληθείς να σχολιάσει προηγούμενες δηλώσεις του που άναψαν πολιτικές φωτιές σύμφωνα με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τους κουκουλοφόρους. Ξεκαθάρισε μάλιστα πως δε θα έπαιρνε τις δηλώσεις του πίσω και πως δίδεται στήριγμα στους «μπαχαλάκηδες» υπό τον μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπάρχουν δημοσιογράφοι, βουλευτές και καλλιτέχνες που ταυτίζουν το λόγο τους με εκείνο των αντιεξουσιαστών και των κουκουλοφόρων» τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Ντούμας φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη  και το πολύκροτο «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» που είπε σε σχόλιό της στα σόσιαλ μίντια. «Η φρασεολογία αυτή σε ποια στόματα κυκλοφορεί;» διερωτήθηκε ο κ. Ντούμας.

Εφικτός στόχος η αύξηση κατά 50% των περιπολιών

Ακόμη ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών διευκρίνισε πως «δύο πράγματα αλλάζουν στην αστυνόμευση το επόμενο διάστημα, η ποσότητα και η ποιότητα» αναφερόμενος στις πληροφορίες που θέλουν τον αριθμό των μελών της ΔΙ.ΑΣ  να πολλαπλασιάζεται στο επόμενο διάστημα.

Οι περιπολίες δε θα αφορούν «ειδικές περιοχές» είπε ο κ. Ντούμας αλλά θα απλώνονται σε όλες τις γειτονιές με στόχο να αποσοβούν την ανομία και την εγκληματικότητα της καθημερινότητας. Αποκάλυψε ακόμη ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχωρούν σε εντατική εκπαίδευση εδώ και τρεις μήνες και σταδιακά θα βγουν στους δρόμους της πόλης. Έκρινε δε το στόχο για αύξηση κατά 50% των περιπολιών εφικτό, εξηγώντας βέβαια πως αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη.

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis