Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
kriseis
17:54 | 10/01/2024

Ο νέος (παλιός) υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει αναλάβει να ξανακολλήσει το ραγισμένο γυαλί με τους αστυνομικούς. 

 

Διαβάστε επίσης

Η παρουσία του ξανά στον συγκεκριμένο υπουργικό θώκο έχει σκοπό να λειτουργήσει ως συγκολλητική ουσία και να ξαναφτιαχτούν οι σχέσεις της ΝΔ με το σώμα. Η προηγούμενη πολιτική ηγεσία – σε κοινή πορεία  με την φυσική ηγεσία – της αστυνομίας μεγάλωσαν το χάσμα που είχαν οι αστυνομικοί με το κόμμα.

Αποφάσεις εκτός λογικής, απώλεια εκατέρωθεν εμπιστοσύνης, αδυναμία πειθούς, ανυπαρξία πλάνου και στόχευσης. Με τους αστυνομικούς να μετρούν καθημερινά απώλειες με τραυματισμένους συναδέλφους τους μέχρι και να θρηνούν θύματα. Επιρρίπτοντας ευθύνες για ότι συμβαίνει σε όσους παίρνουν αποφάσεις.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επέστρεψε με πρώτιστο στόχο να φτιάξει τις σχέσεις με τα αστυνομικά όργανα και να αναδιοργανώσει το Σώμα ανάλογα με τις σημερινές ανάγκες ώστε να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Και αν κρινουμε από τις πρώτες αναρτήσεις των συνδικαλιστών, ενας σεβασμός υπάρχει.

Πηγή:  theopinion.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis