Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:20 | 22/06/2023

Ενα νέο στοιχείο που ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα για το πού συνέβη η άγρια δολοφονία της Αναστάζια φαίνεται ότι έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ.

Μέχρι τώρα θεωρούνταν δεδομένο σχεδόν ότι η Αναστάζια μπήκε και δεν ξαναβγήκε από το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού, δηλαδή ότι η δολοφονία της έγινε εντός της οικίας του Νο 1 υπόπτου για το φόνο. 

Διαβάστε επίσης

Ωστόσο, στα χέρια της ΕΛΑΣ έχει περιέλθει κατά πληροφορίες υλικό άλλης κάμερας που φέρεται να καταγράφει τον Μπαγκλαντεσιανό με την Αναστάζια πάνω στο μηχανάκι του, ενδεχομένως φεύγοντας από το εν λόγω οίκημα.

Η κίνηση αυτή των δύο με το μηχανάκι έχει καταγραφεί κοντά στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού και φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

 

Επέστρεψε ο Μπαγκλαντεσιανός, χωρίς την Αναστάζια και ξαναέφυγε

Μάλιστα, ο 32χρονος φαίνεται να επιστρέφει σπίτι μετά από λίγη ώρα -πιθανότατα για να πάρει κάποια πράγματα εκτιμούν οι αρχές- και έφυγε πάλι. Επέστρεψε πάλι στο σπίτι του στις 5 το πρωί.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν μάλιστα αναφορές ότι η δολοφονία έγινε συγκεκριμένα σε κάποιο εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένη η Αναστάζια. 

Πηγή:  iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis