Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:19 | 12/03/2024

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία "Hellenic duty free shops" για την ευγενική χορηγία 33 τουρνικέ ίσχαιμης περίδεσης και μεταλλικών ράβδων σύσφιξης για αιμορραγίες, τα οποία θα διατεθούν στους αστυνομικούς που συμμετείχαν πρόσφατα στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Stop the Bleed»  που διοργάνωσε η Ένωσή μας.

Όπως έχουμε πολλάκις αναφέρει το έγκλημα εξελίσσεται και το Σώμα της ΕΛΑΣ θα πρέπει να ξεκολλήσει από τον βάλτο και να προχωρήσει μπροστά προς όφελος του αστυνομικού προσωπικού αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε διαχρονικά ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με προτάσεις, δράσεις και ιδιωτικούς συμμάχους, όπως η εταιρεία «Hellenic duty free shops».

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα Πολιτική και Φυσική Ηγεσία σύντομα θα υλοποιήσει την πρότασή μας για ένταξη στην εκπαίδευση των αστυνομικών «της εκπαίδευσης τραυμάτων μάχης» και θα εμπλουτίσει τον αστυνομικό εξοπλισμό με κιτ-πρώτων βοηθειών, έτσι ώστε οι αστυνομικοί, ως πρώτοι ανταποκριτές, να καταφέρνουν να έχουν τα μέσα ώστε να συνεχίζουν να σώζουν ανθρώπινες ζωές.

Θεσσαλονίκη, 12 Μαρτίου 2024

 

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis