Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
a
14:39 | 21/04/2024

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (19-04-2024), συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς άντρες 17 και 18 ετών, καθώς ενέχονται σε διευκόλυνση εισόδου στη χώρα, ατόμων που στερούνται εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον πρώτο και συνοδηγό των δεύτερο εκ των συλληφθέντων, οι οποίοι προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να απομακρυνθούν. Στη συνέχεια, το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν έπειτα από αναζητήσεις και συνελήφθησαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Διαβάστε επίσης

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι, οι συλληφθέντες στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων, με τον οδηγό να στερείται και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το όχημα μεταφοράς.

Οι δύο νεαροί, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis