Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:44 | 27/08/2023

Συνεχίζει να ανακοινώνει νέους υποψηφίους ο Επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» Μιχάλης Καραμαλάκης. Οι υποψήφιοι είναι αποφασισμένοι να διαμορφώσουν ένα περιβάλλον που η συνεργασία, η επικοινωνία και η αγάπη τους για τον τόπο θα βοηθήσουν ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών και ο Δήμος Ηρακλείου να αλλάξει σελίδα.

Δημήτρης Μαρής – Φοιτητής Τμ. Μηχανολόγων-Μηχανικών ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Ιδιωτικός Υπάλληλος

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Μαρής – Φοιτητής Τμ. Μηχανολόγων-Μηχανικών ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Ιδιωτικός Υπάλληλος

«Με μεγάλη μου τιμή βρίσκομαι στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη ενός ανθρώπου που έχει το όραμα και τις ικανότητες να εξελίξει το Ηράκλειο σε όλους τους τομείς. Με την σειρά μου και εγώ θα συμβάλω στο έργο του για ένα καλύτερο Ηράκλειο για όλους μας».

Γιώργος Μεραμβελιωτάκης – Συνταξιούχος Αστυνομικός

Γιώργος Μεραμβελιωτάκης – Συνταξιούχος Αστυνομικός

«Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να συστρατευτώ ως Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο η Πόλη μας», του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη. Πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος, που θα μπορέσει να κάνει πολλά στον Δήμο Ηρακλείου.
Καλό αγώνα και καλή επιτυχία!»

Ιωάννης Συντιχάκης – Ιχθυέμπορος

Ιωάννης Συντιχάκης – Ιχθυέμπορος

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κ. Καραμαλάκη, του οποίου τη διαδρομή γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Θαυμάζω τις ικανότητες του και το ήθος που τον διακρίνει».

Μάνος Καμπουράκης – Οικονομολόγος

Μάνος Καμπουράκης – Οικονομολόγος

«Οι λέξεις φτωχές, μα τα αισθήματα χαράς κι ευγνωμοσύνης μεγάλα. Υπερήφανος και ευγνώμων για τη συμμετοχή μου στην ομάδα του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη. Δεσμεύομαι από την πλευρά μου να αγωνιστώ με όλους εσάς. Γεμάτος με όρεξη για δουλειά για την περιοχή μας, θέτοντας υψηλούς στόχους για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και με πολλή αγάπη να δω το Ηράκλειο πιο όμορφο και πιο ανθρώπινο. Το Κάστρο μας, ένα μεγάλο στολίδι της Κρήτης».

Νίκος Χατζηδάκης - Οδηγός ΤΑΞΙ

Νίκος Χατζηδάκης - Οδηγός ΤΑΞΙ

«Πήρα την απόφαση να συστρατευτώ μαζί με τον κ. Καραμαλάκη στον αγώνα για μια καλύτερη πόλη και ενδοχώρα στον Δήμο Ηρακλείου. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί είναι ένας δυναμικός και ικανός άνθρωπος που αξίζει να βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου. Τον ευχαριστώ για την πρόταση που μου έκανε να βρίσκομαι στο πλευρό του».

Καλλιόπη (Πόπη) Ιεραπετρίτη Τερζάκη – Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων, Ξενοδόχος

Καλλιόπη (Πόπη) Ιεραπετρίτη Τερζάκη – Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων, Ξενοδόχος

«Ένας άνθρωπος που νοεί και αγαπά τον τόπο του, δεν μπορεί πια να σεργιανίζει αμέριμνα».

«Η έννοια του χρέους και της ηθικής ευθύνης προβάλλει επιτακτική, όσο ποτέ άλλοτε».

Νίκος Καζαντζάκης

Έχοντας πάντοτε στον νου μου τα παραπάνω λόγια του μεγάλου συγγραφέα, θεωρώ πως σήμερα ήρθε πάλι η ώρα και της δικής προσφοράς, της δικής μου συμβολής προς το κοινωνικό σύνολο. Επιλογή μου σήμερα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές, στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου της πόλης του Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη, ενός καθ’ όλα έντιμου και εκλεκτού πολίτη του Ηρακλείου, το ήθος και οι πολιτικές ενέργειες του οποίου είναι αναμφισβήτητες.

Θεωρώ, πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ, εκείνο το οποίο έχουμε ανάγκη είναι νέες ιδέες! Σκέψεις! Μορφές πολιτισμού! Κυρίως όμως, ένα σταθερό όραμα δημιουργίας για τον τόπο μας, την πόλη της καρδιάς μας. Πολιτιστική δημιουργική ανάπτυξη προς κάθε κατεύθυνση με σκοπό την ευημερία, την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των πολιτών!»

Νικόλαος Παπαγγελής – Δημόσιος Υπάλληλος

Νικόλαος Παπαγγελής – Δημόσιος Υπάλληλος

«Επέλεξα να συμπορευτώ με τον κύριο Καραμαλάκη, καθώς, στη συνάντηση που πραγματοποίησα μαζί του, κατάλαβα ότι έχει όραμα και πολλή όρεξη για να δημιουργήσει έναν Δήμο πρότυπο. Επίσης, του έθεσα, εγώ από την πλευρά μου, ορισμένα προβλήματα που έχω εντοπίσει στη Ν. Αλικαρνασσό (όπου και κατεβαίνω ως υποψήφιος) και με διαβεβαίωσε πως είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί, για τη βελτίωση της κατάστασης».

Εύα Φανουράκη – Ελεύθερος Επαγγελματίας

Εύα Φανουράκη – Ελεύθερος Επαγγελματίας

«Ευχαριστώ τον κ. Καραμαλάκη για την εμπιστοσύνη να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του και  να συμπορευτούμε μαζί στις επερχόμενες εκλογές. Βάζοντας κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή, θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου, τα Δειλινά αλλά και ολόκληρο τον Δήμο Ηρακλείου. Η υποψηφιότητα του κ. Καραμαλάκη βασίζεται σε γερά θεμέλια και πάνω απ’ όλα έχει την ικανότητα να βλέπει ξεκάθαρα ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει ο πολίτης. Όλοι μαζί θα εργαστούμε σκληρά για να καταφέρουμε να αλλάξουμε τον Δήμο προς το καλύτερο.».

Μιχάλης Παντελάκης – Δημοτικός Υπάλληλος

Μιχάλης Παντελάκης – Δημοτικός Υπάλληλος

«Με χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Καραμαλάκη να βρίσκομαι στο πλευρό του στις εκλογές του Οκτωβρίου. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει η Κοινότητα των Βασιλειών αλλά και ο Δήμος στο σύνολο του πρότυπο και λειτουργικός για όλους τους πολίτες. Γνωρίζω τα προβλήματα της περιοχής και θα εργαστώ δίπλα στον κ. Καραμαλάκη για να γίνει η καθημερινότητα των συμπολιτών μου καλύτερη».

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis