Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
policenet_39_intime
10:04 | 12/03/2024

Για την επίθεση που δέχτηκε εν ώρα υπηρεσίας από κουκουλοφόρους στη Θεσσαλονίκη ο αστυνομικός - πατέρας της  μίλησε το πρωί της Τρίτης 12/3 η κ. Ειρήνη Τυρίτη.

«Τραντάζομαι κάθε φορά που παίζει το βίντεο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Το περιστατικό συνέβη μπροστά από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον».

Οι δράστες της επίθεσης είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, και μετά την επίθεση αρπάξουν το πηλίκιο του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ.

«Με κάλεσε αμέσως για να μη τρομάξω. Ήταν ένα δυνατό χτύπημα, ήδη τραντάζομαι κάθε φορά που παίζει το βίντεο», είπε η κόρη του αστυνομικού μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Όπως ανέφερε η ίδια, παρόμοιο περιστατικό δεν έχει τύχει ξανά στον πατέρα της στα 34 χρόνια της υπηρεσιακής του καριέρας.

«Μου είπε: “Πρόσεχε, έχουν τα στοιχεία μου, μου πήραν το πηλίκιο μου»

«Με κάλεσε απευθείας. “Μην τρομάξεις, με έχουν χτυπήσει με κράνος στο κεφάλι. Πρόσεχε, έχουν τα στοιχεία μου, μου πήραν το πηλίκιο” μου είπε. Γιατί φοβόμαστε εμείς; Αυτή ήταν η πυροδότηση που πήρα από τον πατέρα μου. Είναι η μειοψηφία στη χώρα μου και μένει ατιμώρητος;», είπε για τον δράστη της επίθεσης η κόρη του αστυνομικού.

«Αυτό συμβαίνει σε κάθε μικρή γειτονιά, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Ο κάθε πολίτης φοβάται να πάει στο δικαστήριο μάρτυρας, γιατί φοβάται τις αντιδράσεις σε βάρος του» συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis