Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
arrest_istock
17:44 | 02/03/2024

Συνελήφθησαν χθες (01-03-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 42 και 46 ετών, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 46χρονο και συνοδηγό τον 42χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα από κοινού, έναντι χρηματικής αμοιβής, μία 23χρονη αλλοδαπή, η οποία είχε προηγουμένως εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Διαβάστε επίσης

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -3- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας .

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis