Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Hyundai i20_amna
13:19 | 13/11/2023

Το Hyundai i20 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2008 και αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της εταιρείας. Διαθέτει ανανεωμένη και κομψή σχεδίαση, με τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Σχεδιαστικά το μπροστινό μέρος έχει βελτιωθεί με το μοτίβο του εμπρός προφυλακτήρα και της μάσκας να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Αλλαγές εντοπίζονται και στο πίσω μέρος, το οποίο διαθέτει επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με νέο σχεδιασμό των πίσω φώτων. Στο νέο μοντέλο υπάρχουν νέας σχεδίασης ζάντες 16 και 17 ιντσών.

Διαβάστε επίσης

Το μοντέλο διατηρεί το σπορ χαρακτήρα του χάρη στη χαμηλή οροφή και το μεγάλο του μεταξόνιο, έχοντας ταυτόχρονα βελτιώσει την αεροδυναμική του μειώνοντας την αντίσταση του αέρα, γεγονός που επηρεάζει θετικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά και αυξάνει την οικονομία καυσίμου.

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερο χώρο για τους επιβάτες σε σχέση με τον προκάτοχό του, ενώ το ταμπλό έχει γίνει πιο ελκυστικό. Διαθέτει χώρο αποσκευών 352 λίτρων και 1.165 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Ως προς την συνδεσιμότητα έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, USB τύπου-A και USB τύπου-C, δεύτερης γενιάς eCall βασισμένο στο δίκτυο 4G και Over-the-Air χάρτες πλοήγησης. Τα Apple CarPlay και Android Auto επιτρέπουν στους πελάτες να κάνουν mirroring των iPhone και Android smartphones τους στην οθόνη. Διατίθεται επίσης ασύρματη φόρτιση smartphone.

Το νέο i20 προσφέρει δύο επιλογές κινητήρων και δύο επιλογές κιβωτίων ταχύτητας. Στην κορυφή της γκάμας, διατίθεται ένας κινητήρας 1.0 T-GDi με 100 ίππους. Αυτός μπορεί να συνδυαστεί με ένα 48V υβριδικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για μέγιστη οικονομία και απόδοση, συμβάλλοντας σε μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 3 έως 4%. Διατίθεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων (7DCT) ή με ένα έξυπνο χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων (iMT). Σηκώνοντας το πόδι από το γκάζι το iMT μπορεί να αποσυνδέσει τον κινητήρα από το κιβώτιο, εξοικονομώντας αποτελεσματικά καύσιμα καθώς επιτρέπει στο αυτοκίνητο να ρολάρει ελεύθερα. Τέλος, διατίθεται και με τετρακύλινδρο κινητήρα MPi 1,2 λίτρων απόδοσης 84 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis