Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Vector Solutions
15:59 | 29/07/2023

Η Vector Solutions προσφέρει τώρα έναν δωρεάν διαδικτυακό οδηγό για την πρόσφατα εγκεκριμένη νομοθεσία επιβολής του νόμου σε κάθε πολιτεία της Αμερικής.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ σε οποιαδήποτε πολιτεία και να δουν τους νόμους που θεσπίστηκαν πρόσφατα και που αφορούν την επιβολή του νόμου και στη συνέχεια να εμβαθύνουν για να διαβάσουν περισσότερα σχετικά με τους νόμους, συμπεριλαμβανομένης μιας περίληψης και ενός νομοθετικού ιστορικού.

Διαβάστε επίσης

Ο νομοθετικός οδηγός εστιάζει σε ζητήματα επιβολής του νόμου.

«Αναπτύξαμε αυτό το εργαλείο ώστε οι αστυνομικοί να μπορούν να λαμβάνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή πληροφορίες σχετικά με τους νόμους που έχουν ψηφιστεί και τους αφορούν άμεσα », λέει ο Doug Kazensky, μηχανικός λύσεων της Vector Solutions και συνταξιούχος συντονιστής εκπαίδευσης της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να κάνουν την έρευνα μόνοι τους σε διάφορους ιστοτόπους της κρατικής νομοθεσίας, αλλά αυτό θα ήταν χρονοβόρο. Επιπλέον, η ανάγνωση και η κατανόηση της νομοθεσίας συχνά δεν περιλαμβάνει απλώς την ανάγνωση σελιδών, αλλά απαιτεί μια βιβλιοθήκη προηγούμενης νομοθεσίας την οποία το νομοσχέδιο τροποποιεί ή αντικαθιστά.

Ο Kazensky λέει ότι ο νομοθετικός οδηγός της Vector Solutions κάνει όλη την ανάγνωση και την έρευνα για τους αστυνομικούς. «Έχουμε μια ειδική ομάδα που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό και που πέρασε πολλούς μήνες διαβάζοντας όλη αυτή τη νομοθεσία και συνοψίζοντας την σε απλή γλώσσα», εξηγεί.

Ο Kazensky λέει ότι ένα από τα οφέλη του νομοθετικού οδηγού Vector Solutions είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τους νόμους που σύντομα θα τεθούν σε ισχύ σε άλλες πολιτείες. Εξηγεί ότι αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντικό για υπηρεσίες κοντά στα κρατικά σύνορα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του νομοθετικού οδηγού Vector Solutions είναι ότι παρακολουθεί τη νομοθεσία που αγνοεί ο Τύπος. Για παράδειγμα, κατά το 2020 και το 2021, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και τις επακόλουθες διαμαρτυρίες και ταραχές, ορισμένα νομοθετικά σώματα ψήφισαν νόμους για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης που περιόρισαν τις αστυνομικές επιχειρήσεις. Τώρα, ορισμένα νομοθετικά σώματα της πολιτείας αναθεωρούν αυτή τη νομοθεσία με νέα νομοσχέδια που μειώνουν ορισμένους από τους περιορισμούς, όπως η πολιτεία της Ουάσιγκτον. Τέτοιες αναθεωρήσεις σπάνια προβάλλονται και γίνονται γνωστές.

Ο νέος νομοθετικός οδηγός Vector Solutions είναι διαθέσιμος στον ιστότοπο της Vector Solutions. Δεν χρειάζεται να είστε πελάτης της Vector Solutions για να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό -είναι δωρεάν. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εγγραφούν για να αποστέλλονται δωρεάν ενημερώσεις στα εισερχόμενα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis