Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:13 | 08/06/2020

«Αίμα και νερό» ονόμασε το Netflix στα ελληνικά τον σίφουνα από τη Νότια Αφρική που κατέφτασε στις 20 Μαΐου με τεράστια φόρα από τα αποδυτήρια.

Μέσα σε μία βδομάδα είχε κιόλας σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των δημοφιλών σε ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία, μεταξύ άλλων, καθώς έχει κάτι για όλους. Ακόμα και για όσους δεν αρέσκονται σε εφηβικές σειρές.

«Όταν μια έφηβη από το Κέιπ Τάουν γνωρίζει μια κολυμβήτρια-αστέρι ενός ιδιωτικού σχολείου, βάζει σκοπό να αποδείξει ότι είναι η αδερφή της που την απήγαγαν όταν γεννήθηκε», προλογίζει το Netflix το «Blood and Water», αφήνοντας ωστόσο πολλά που δεν λέει.

Το teen series μυστηρίου φιλοδοξεί να γίνει το επόμενο hit της πλατφόρμας και όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρει. Έχει εξάλλου μόνο 6 επεισόδια και τελειώνει με τρόπο θεαματικό, αφήνοντας πιθανότατα τη λύση του σασπένς για τον φημολογούμενο δεύτερο κύκλο.

Πέρα από την πολύ στιβαρή πλοκή, η σειρά έχει και δυνατούς χαρακτήρες, αποσπώντας εξαιρετικές ερμηνείες από τους ταλαντούχους Άμα Καμάτα, Κόσι Ενγκέμα και Γκέιλ Μαμπαλάνε.

Μπορεί αρχικά να βλέπεις άλλη μια εφηβική σειρά σε ένα πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο, σύντομα όμως παίρνει μια άλλη τροπή, δυνατή τροπή, μιλώντας για ένα από τα πιεστικότερα προβλήματα της Νότιας Αφρικής, τις απαγωγές ανθρώπων.

Ιντριγκαδόρικη και «κολλητική», παίζει με τη φόρμα του teen series, ενώ έχει απείρως περισσότερα να πει από το κουτσομπολιό και τις μικρότητες της άρχουσας τάξης...

Πηγή: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis