Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:00 | 03/06/2020

Τους δύο πρώτους κύκλους μιας από τις πλέον περίφημες σειρές του BBC έχει φέρει το Netflix στη χώρα μας, μια αστυνομική μαγεία που έμελλε ωστόσο να διολισθήσει στο παράλογο και το εξωφρενικό.

Μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν όλα αυτά, κι έτσι ο έλληνας τηλεθεατής δεν θα έρθει ευτυχώς σε επαφή με την ηχηρή αποκαθήλωση του «The Fall» που έλαβε χώρα στον τρίτο κύκλο!

«Η Ώρα της Πτώσης» έχει ονομάσει το κανάλι τη θριαμβευτική επιστροφή της Τζίλιαν Άντερσον στη μεγάλη τηλεόραση το 2013. Έναν κατά συρροή δολοφόνο κυνηγά η ντετέκτιβ Γκίμπσον στο Μπέλφαστ, έναν φονικό «καλό οικογενειάρχη« δηλαδή, μόνο στην πορεία η αστυνομικίνα θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τους προσωπικούς της δαίμονες.

Είναι άλλωστε μια σειρά που δεν έκρυψε ποτέ πως το γεγονός ότι οι δύο βασικοί χαρακτήρες, η ντετέκτιβ Γκίμπσον (Τζίλιαν Άντερσον) και ο serial killer Σπέκτορ (Τζέιμι Ντόρναν), είναι ουσιαστικά οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Η σειρά του BBC είχε αποθεωθεί από όλους για τη μαεστρία με την οποία είναι φτιαγμένη και τον τρόπο που εξυφαίνει το μυστήριό της.

Στον δεύτερο μάλιστα κύκλο (2014), η μάχη τους γίνεται ολότελα προσωπική, μια μετωπική σαν αυτές που θα ζήλευαν τα μεγαλύτερα δράματα του σινεμά. Αυτή η σεζόν φτάνει το πράγμα στο απώτατο όριο τελειότητας, πριν ξεφουσκώσουν τα πάντα στον τρίτο κύκλο δηλαδή και απογοητευτούν οι πάντες.

Αν θες να δεις τι σημαίνει πραγματική αφηγηματική δεινότητα, στιβαροί χαρακτήρες και πλοκή τουλάχιστον οσκαρική, το «The Fall» δεν θα σε απογοητεύσει. Θα παραμείνεις με την αίσθηση του μεγαλείου εκεί στο αποκορύφωμά του, το φινάλε της δεύτερης σεζόν.

Ό,τι έλαβε χώρα μετά, ανήκει αναγκαστικά στην ανθολογία με τις τρανότερες γκάφες της τηλεόρασης...

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis