Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:57 | 19/07/2019

Το Netflix ενημέρωσε -μέσω mail- τους Έλληνες συνδρομητές του για τις αυξήσεις που έρχονται στην πλατφόρμα σε λίγες ημέρες.

Στο mail αναφέρεται η νέα τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται αύξηση του standard πακέτου από 9,99 σε 10,99 και του premium πακέτου το οποίο θα αυξηθεί σε 13,99 από 11,99. Σημειώνεται ότι η τιμή του basic πακέτου δεν θα αλλάξει, παραμένοντας στα 7,99 ευρώ. Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στα υπάρχοντα εγγεγραμμένα μέλη εντός των επόμενων εβδομάδων και σε όλα τα νέα μέλη άμεσα.

Στο mail που έλαβαν οι Έλληνες συνδρομητές, η Netflix αναφέρει:

«Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τη συνδρομή σας στο Netflix. Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με μια αλλαγή που θα γίνει.

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής σας θα αυξηθεί στα 10,99 € (ανάλογα το πακέτο) από την ημερομηνία: Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019. Γιατί; Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώνουμε διαρκώς το Netflix, έτσι ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Για να παρακολουθείτε ό,τι θέλετε, όποτε και όπου θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, ή εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση netflix.com/cancel.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε αν χρειάζεται. Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε μαζί μας».

Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis