Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:44 | 04/12/2019

Η οικογένειά του βρήκε τραγικό θάνατο. Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση, διεισδύει στο νησί-φυλακή με τους επικίνδυνους εγκληματίες για να κάνει το χρέος του.

Αυτή είναι με δυο λόγια η σύνοψη της «Τελικής Εκδίκησης», ένα βουτηγμένο στο αίμα και το μίσος κορεάτικο φιλμ δράσης που αποθεώνει τις πολεμικές τέχνες και τη δεξιοτεχνία του Μπρους Καν.

Η αποστολή του θανάσιμη και χωρίς γυρισμό και οι θανατοποινίτες που θα αντιμετωπίσει αδίστακτοι ως εκεί που δεν παίρνει.

Η εκδίκηση, η κινητήριος δύναμη τόσων και τόσων κορεατικών φιλμ, κινεί και πάλι τα νήματα και μετατρέπει ακόμα και τον πιο καλό άνθρωπο εκεί έξω σε λυσσασμένο θηρίο διψασμένο για αίμα.

Ο Μπρους Καν υποδύεται εδώ έναν αστυνομικό της Interpol που ξεκάνει μια σπείρα του οργανωμένου εγκλήματος για τον φόνο της γυναίκας και της κόρης του, κάτι που θα τον φέρει στη νήσο των κολασμένων, μια φυλακή όπου στέλνουν τα έθνη τους serial killers και τους ψυχοπαθείς φονιάδες τους.

Ξύλο μετά μουσικής, ξύλο που τραβά σαδιστικά πολύ και σκηνές μάχης που αφήνουν την πλοκή σε δεύτερο επίπεδο. Αν οι ταινίες με πολεμικές τέχνες είναι το στοιχείο σου, θα την αγαπήσεις.

Η «Τελική Εκδίκηση» κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα στις 15 Ιανουαρίου 2019 και έσπασε στο ξύλο πολύ γνωστότερες ταινίες…

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis