Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:48 | 11/05/2021

Ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερα “εκρηκικός” μήνας με σημαντικές ταινίες και ενδιαφέρουσες σειρές στο Netflix. Tο πρόγραμμα που θα στριμάρει τον πέμπτο μήνα του έτους είναι ακόμα πιο πλούσιο και πολύ ενδιαφέρον.

Στο πρόγραμμα του Netflix, τον μήνα Μαϊο, υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές σειρές για να σας κρατήσουν παρέα τις υπέροχες βραδιές του Μαίου, όπως το Volume 2 του βραβευμένου με Emmy “Love, Death + Robots” από την συνεργασία του Τιμ Μίλερ με τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ, το τρομακτικό “Το Είδα με τα Μάτια μου”, το οποίο επιστρέφει με την 3η σεζόν, και την σειρά φαντασίας “Jupiter’s Legacy”.

Παράλληλα έχουμε τη 2η σεζόν της δημοφιλούς μεξικανικής σειράς “Ποιος Σκότωσε τη Σάρα;”, την 3η σεζόν του “Master of None”, αλλά και την τελευταία σεζόν του πολυαγαπημένου “Η Μέθοδος Κομίνσκι”.

Οι Γιοι του Σαμ: Ο Δρόμος προς το Σκοτάδι

Το κυνήγι για τον “Γιο του Σαμ” καθήλωσε τον κόσμο στα τέλη της δεκαετίας του ’70, ωστόσο η ιστορία ενός από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής κάθε άλλο παρά έχει ξεχαστεί – μέχρι και σήμερα. Παρόλο που η σύλληψη και η καταδίκη του Ντέιβιντ Μπέρκοβιτς έβαλε τέλος στον εφιάλτη πολλών Νεοϋορκέζων, για τους δημοσιογράφους και τον συγγραφέα του “Ultimate Evil” Μόρι Τέρι, αυτό σηματοδότησε την αρχή του πραγματικού μυστηρίου.

Ο Τέρι, σίγουρος ότι ο Μπέρκοβιτς δεν είχε δράσει μόνος του, πέρασε δεκαετίες προσπαθώντας να αποδείξει ότι ο σκοτεινός ιστός που κάλυπτε αυτές τις δολοφονίες ήταν πολύ βαθύτερος από αυτό που όλοι είχαν φανταστεί – και η αναζήτηση αυτής της άπιαστης αλήθειας τού κόστισε τελικά τα πάντα.

Ο σκηνοθέτης Τζόσουα Ζίμαν (“Cropsey”, “Φονικό Βουνό”) χρησιμοποιεί ειδησεογραφικό αρχειακό υλικό, συζητήσεις με τους ανθρώπους που παρακολούθησαν στενά την έρευνα και τα ίδια τα λόγια και τους φακέλους της υπόθεσης του Τέρι για να αφηγηθεί μια διδακτική ιστορία ενός ανθρώπου που εγκλωβίστηκε σε έναν λαβύρινθο και δεν κατάφερε ποτέ να βγει. Άραγε ο Μόρι Τέρι κυνηγούσε απλώς φαντάσματα – ή οι αληθινοί Γιοι του Σαμ βρίσκονται ακόμα ανάμεσά μας;

Το Ορόσημο

Η σπαρακτική ταινία αφηγείται την ιστορία ενός συντετριμμένου μεσήλικα φορτηγατζή, του Γκαλίμπ, που προσπαθεί να διαχειριστεί μια πρόσφατη προσωπική απώλεια και τις τραγικές συνέπειές της, βιώνοντας παράλληλα τον υπαρξιακό κίνδυνο να χάσει τη δουλειά του από έναν νεαρό που μόλις προσλήφθηκε. Τα γεγονότα της ιστορίας συμβαίνουν τη στιγμή που το φορτηγό του Γκαλίμπ συμπληρώνει 500.000 χιλιόμετρα, πράγμα που αποτελεί ρεκόρ για την εταιρεία του.

Ο Χορός των 41

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Στο τέλος του 19ου αιώνα, ο Ιγκνάσιο ντε λα Τόρε παντρεύτηκε την κόρη του προέδρου του Μεξικού, Πορφίριο Ντίας. Ο Ιγκνάσιο έχει διπλή ζωή. Ενώ αναρριχάται στον παραδοσιακό κόσμο της πολιτικής, είναι παράλληλα και μέλος μιας μυστικής λέσχης. Η εύθραυστη ισορροπία διατηρείται μέχρι που γνωρίζει τον Εβαρίστο, το 42ο μέλος της λέσχης. Τα μυστικά αποκαλύπτονται και όλα οδηγούν σε μια σκανδαλώδη έφοδο της αστυνομίας σε ένα από τα πάρτι του, γνωστού επίσης ως ο “Χορός των 41”.

Oxygen

Το “Oxygen” είναι ένα γαλλικό θρίλερ επιβίωσης σε σκηνοθεσία Αλεξάντρ Αζά. Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας (Μελανί Λορέν, “6 Underground”, “Άδωξοι Μπάσταρδη”) που ξυπνά σε έναν θάλαμο κρυοσυντήρησης, χωρίς να θυμάται ποια είναι ή πώς βρέθηκε εκεί. Καθώς το οξυγόνο της εξαντλείται, η γυναίκα πρέπει να ανακτήσει τη μνήμη της και να βρει έναν τρόπο να ξεφύγει από τον εφιάλτη της.

Jupiter’s Legacy

Διατηρώντας την ασφάλεια της ανθρωπότητας για σχεδόν έναν αιώνα, έφτασε η ώρα για τους υπερήρωες πρώτης γενιάς στον κόσμο να στραφούν στα παιδιά τους για να συνεχίσουν την κληρονομιά τους. Οι εντάσεις όμως οξύνονται, όταν οι νεαροί υπερήρωες -ανυπόμονοι να αποδείξουν την αξία τους- πασχίζουν να ανταποκριθούν στο θρυλικό ξακουστό όνομα των γονιών τους και να εφαρμόσουν τα δικά τους πρότυπα.

Βασισμένο στα κόμικ των Μαρκ Μίλαρ και Φρανκ Κουάιετλι, το “Jupiter’s Legacy” είναι μια επική δραματική σειρά με υπερήρωες που διαδραματίζεται σε διάφορες δεκαετίες και διερευνά την περίπλοκη δυναμική της οικογένειας, της εξουσίας και της πίστης. Από τους διευθυντές παραγωγής Μαρκ Μίλαρ, Φρανκ Κουάιετλι, Λορένζο Ντι Μποναβεντούρα, Νταν ΜακΝτέρμοτ, Στίβεν Σ. ΝτεΝάιτ, Τζέιμς Μίντλτον, Σανγκ Κιου Κιμ. Στο “Jupiter’s Legacy” πρωταγωνιστούν οι Τζος Ντιμέλ, Λέσλι Μπιμπ, Μπεν Ντάνιελς, Έλενα Καμπούρη, Άντριου Χόρτον, Μάικ Γουέιντ, Ματ Λάντερ και Ίαν Κουίνλαν.

Πηγή: newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis