Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
nypd radio
13:39 | 26/11/2023

Το NYPD πρόκειται να κρυπτογραφήσει πλήρως τις ραδιοφωνικές εκπομπές του μέχρι το τέλος του επόμενου έτους ως μέρος μιας προγραμματισμένης αναβάθμισης συστήματος σχεδόν 400 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό σημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι - και το κοινό - θα αποκλειστούν από τα ραδιοφωνικά κανάλια, εγείροντας ανησυχίες για τη διαφάνεια και την ελευθερία του Τύπου, αναφέρει η New York Post.

Διαβάστε επίσης

Το τεράστιο δίκτυο ραδιοεπικοινωνιών του NYPD αναμένεται να σκοτεινιάσει μέχρι τα τέλη του 2024 καθώς το τμήμα μεταβαίνει από αναλογικό σε ψηφιακό δίκτυο, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πληροφορικής Ρόμπερτ Μπέλτραν.

Ο Beltran είπε ότι η αλλαγή ήταν απαραίτητη για την προστασία των αστυνομικών και των προσωπικών στοιχείων των θυμάτων εγκληματικών πράξεων, υποστηρίζοντας κατά τη διάρκεια της ακρόασης ότι το αστυνομικό τμήμα είναι αξιόπιστο για τη μετάδοση - γνωστοποίηση σημαντικών πληροφοριών στο κοινό έγκαιρα.

«Το τμήμα παρέχει πληροφορίες στους δημοσιογράφους πολλές φορές μέσα στη μέρα. Έχουμε επίσης εκατοντάδες υπαλλήλους ψηφιακών μέσων σε περιφέρειες που ενημερώνουν επίσης τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε πραγματικό χρόνο», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis