Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 16/03/2017

Άλλο ένα επεισόδιο προστίθεται στο μακρύ κατάλογο της εγκληματικότητας στη Δυτική Αττική και μας δικαιώνει στα όσα επισημαίνουμε στην πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για την ξεχασμένη Δυτική Αττική και τους εναπομείναντες συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτήν.

Τα ξημερώματα της 14/03/2017 και περί ώρα 01.15 πλήρωμα της Τροχαίας Αιγάλεω εντόπισε λευκό όχημα να εισέρχεται με επικίνδυνους ελιγμούς στη ΝΕΟΑΚ στην περιοχή του Δαφνίου. Νωρίτερα το ανωτέρω όχημα επεξεργαζόταν οχήματα και οικίες σύμφωνα με πολίτη ο οποίος κάλεσε το 100 και μόλις έγινε αντιληπτό από περιπολικά της Άμεσης Δράσης βγήκε στη ΝΕΟΑΚ για να διαφύγει.

Παρά το γεγονός πως 3 περιπολικά ακολουθούσαν το εν λόγω όχημα δίνοντας σαφείς εντολές στον οδηγό του να το ακινητοποιήσει, ο οδηγός δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών. Και ενώ οι συνάδελφοι ζητούσαν ενισχύσεις και συνέχιζαν να το ακολουθούν και με αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας, στην περιοχή του Ασπροπύργου ο συνοδηγός του οχήματος  με θρασύτητα πυροβόλησε 4 φορές προς το πλήρωμα της Τροχαίας θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους οι οποίοι ανταπέδωσαν με 3 εκφοβιστικούς πυροβολισμούς στον αέρα. Στο τέλος οι δράστες εισήλθαν σε παρακείμενο καταυλισμό όπου φυσικά έχουν ασυλία αφού είναι γνωστό τοις πάσι οτι εκεί δεν εισέρχονται αστυνομικές δυνάμεις λόγω του οτι υπάρχει ειδικό καθεστώς άβατου κι έτσι διέφυγαν.

Ως πότε το φιλότιμο, η ευσυνειδησία και η αυταπάρνηση των αστυνομικών που υπηρετούν στη Δυτική Αττική θα είναι αυτά που προστατεύουν το έννομο αγαθό της Δημόσιας Ασφάλειας των κατοίκων;

Επιτέλους ας καταλάβουν οι υπεύθυνοι του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας πως η απραξία απέναντι σε εγκληματικές ομάδες, το άσυλο σε χώρους όπου βασιλεύει η ανομία γιγαντώνει το έγκλημα και οι διαστάσεις του τείνουν να γίνουν ανεξέλεγκτες. Τέλος, θέτουν σε άμεσο κίνδυνο ζωές αστυνομικών, πολιτών και οι ευθύνες που θα καταλογιστούν θα έχουν ονοματεπώνυμο αφού ουδείς θα μπορεί να επικαλεστεί οτι δεν γνώριζε.

 

easyda.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis