Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:23 | 25/09/2015

Η Περιφέρεια Αττικής με την Περιφερειάρχη κα Δούρου,  τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, κ. Χρήστο Καπάταη και τον Δήμαρχο Π.Φαλήρου κ. Χατζηδάκη ανέλαβαν το έργο παροχής προσωρινής στέγασης και παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες. 
Στο γήπεδο του Τάε Κβον ντο  παρατηρήθηκε μεγάλος αριθμός από παιδιά που έχρηζαν ιατρικής φροντίδας. 

Από την πρώτη στιγμή το προσωπικό των Κεντρικών Ιατρείων της Αθήνας με πρωτοβουλία του Ταξίαρχο (ΥΓ) Αθανάσιο Μπαδέκα  τέθηκε στην διάθεση των φορέων  για παροχή εθελοντικής  ιατρικής βοήθειας. Η παιδίατρος  Α/Υ΄ (ΥΓ) Παπαντωνίου Παρασκευή  έσπευσε  άμεσα να παράσχει με χαρά την πρώτη φροντίδα στα παιδιά ανακουφίζοντας τα , από την  συνεχόμενη ταλαιπωρία και τις πληγές που άφησε αυτή στα ευαίσθητα κορμάκια τους. . Η δράση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία   και υπήρξε αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
Πέραν αυτού συζητήθηκε επίσης , με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Χρήστο Καπάνταη και τον Διευθυντή του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών , Ταξίαρχο (ΥΓ) Αθανάσιο Μπαδέκα , η πιθανή ίδρυση εθελοντικού ιατρείου, σε χώρο που θα παράσχει και θα εξοπλίσει η περιφέρεια και θα  στελεχωθεί σε εθελοντική βάση από ιατρούς Υγειονομικούς Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
Η Ελληνική Αστυνομία ,  σε αντίθεση με τις αστυνομίες άλλων ευρωπαϊκών κρατών αποδεικνύει καθημερινά το ανθρώπινο πρόσωπο της και στέκεται αρωγός στους ανθρώπους  που δοκιμάζονται  συνεργαζόμενη  με όλους  τους κοινωνικούς φορείς. 
Το Υγειονομικό  Σώμα της ΕΛ ΑΣ., λόγω και  της ιδιαίτερης φύσης του, οφείλει  να είναι πρωτοπόρο σε αυτές τις δράσεις.

 

bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis