Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 08/03/2020
Λίγο μετά τις 20:00 αναχώρησε για Αλεξανδρούπολη η αντιδιαδηλωτική ομάδα της ΜΜΑΔ, όπως γνωστοποίησε ο Κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.
 
Το C-130 που μετέφερε την ομάδα των 21 ατόμων, κατέφθασε στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας περί τις 19:00 το απόγευμα, ενώ το «παρών» έδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, όπως μετέδωσε το alphanews.live.
 
«Ηταν αναμενόμενη η ανταπόκριση της Κύπρου»
 
«Να σας συγχαρώ και να σας πω ότι είμαστε περήφανοι για εσάς. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της Ελληνικής Δημοκρατίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που έγινε σήμερα το πρωί. Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ περήφανος που είμαι πολιτικός προϊστάμενος της Αστυνομίας. Θέλω να σας ευχηθώ κάθε καλό. Σας ευχαριστώ και πάλι και σύντομα πίσω», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κύπριος Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης.

Ηταν μια αναμενόμενη ανταπόκριση από την Κύπρο σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα», τόνισε ο Γιώργος Σαββίδης, συγχαίροντας τα μέλη του αστυνομικού σώματος για την προθυμία τους ώστε μέσα σε ελάχιστες ώρες να προετοιμαστούν για να μεταβούν στον Έβρο.
 
Η ομάδα θα αναλάβει αμέσως καθήκοντα στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στον Εβρο, σύμφωνα με τον Κυριάκο Κούσιο, σε συνεργασία με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές δυνάμεις.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον ενημέρωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να αποστείλει δύναμη από μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας. Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τον Ελληνα πρωθυπουργό.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis