Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 27/12/2017

Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες και αρκετοί όμηροι είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός της επίθεσης ενός ένοπλου άντρα, ο οποίος άνοιξε πυρ, μέσα εργοστάσιο στη Μόσχα σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως αναφέρει το Russia Today επικαλούμενο πληροφορίες από την αστυνομία σε τοπικά Μέσα, ένας άνδρας, διευθυντής του εργοστασίου, πυροβόλησε έναντι ανταγωνιστών του, σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας άλλους δύο.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το Sputnik, η διαφωνία είναι μεταξύ δύο επιχειρηματιών για περιουσιακά ζητήματα και συνεχίζει λέγοντας πως ο ένοπλος άντρας είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του εργοστασίου και η συμπλοκή έγινε με τον νυν ιδιοκτήτη, χωρίς να διευκρινίζει αν είναι αυτός ο νεκρός που αναφέρεται.

Μάλιστα, όπως προσθέτει, αποδίδοντας τις πληροφορίες στο πρακτορείο RIA Novosti, ο δράστης κρατάει πολλούς ομήρους και η αστυνομία προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του.

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό κανάλι Mash News Telegram, ανάμεσα στους τραυματίες ενδέχεται να είναι και δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί διεκδικώντας σημαντικά χρέη της επιχείρησης.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis