Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:19 | 26/01/2015

 

Σε ...προχωρημένη πρωινή ώρα και αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του (το τηλέφωνο του γραφείου του χτυπούσε ακατάπαυστα -και από το εξωτερικό- για συγχαρητήρια), ο Αλέξης Τσίπρας είχε ένα σύντομο διάλογο με δημοσιογράφους.

Εκεί το ΤheTOC.gr. τον ρώτησε για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του απερχόμενου πρωθυπουργού.

«Εκτιμώ ότι μου τηλεφωνείτε, η πολιτική έχει καλές και κακές στιγμές», του είπε ο Αλ. Τσίπρας, με τον Αντ. Σαμαρά να απαντά, «αλίμονο, ήταν αυτονόητο στο πλαίσιο του πολιτικού μας πολιτισμού» -και κάπως έτσι έκλεισε η ολιγόλεπτη, αμήχανη επικοινωνία που είχαν δύο πολιτικοί άνδρες, με δύσκολες ανάμεσά τους σχέσεις.

Στον... κοντοχωριανό του Κάρολο Παπούλια (ο Πρόεδρος από τα Γιάννενα, ο Αλ. Τσίπρας από την Άρτα) υποσχέθηκε πως θα του πάει τσίπουρο για τα κεράσματα, ενώ για τον Π. Καμμένο διευκρίνισε πως δεν έθεσε -στην πρώτη επικοινωνία που είχαν- κανένα όρο για τη συμμετοχή του κόμματός του στην κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis