Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:16 | 18/03/2015

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα. Ο Διοικητής Πυρπσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας Ευθύμιος Γεωργακόπουλος προάγεται στον βαθμό του αρχιπύραρχου, αποχωρεί από τη θέση που κατέχει σήμερα και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

 

Αποχωρώντας μετά από μια διετία από τη Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας, λόγω προαγωγής μου στο βαθμό του Αρχιπυράρχου, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας και ιδιαίτερα της πόλης των Πατρών, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλλαν. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστώ με τους συναδέλφους μου ενδιαφέρουσες εμπειρίες και να εισπράξω από την κοινωνία αμέριστη εμπιστοσύνη και εκτίμηση.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, τον Αντιπεριϕερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, όλους τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας, τις συναρμόδιες Αρχές και φορείς, τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την στήριξη που εκδήλωσαν στο πρόσωπό μου, αλλά και για την ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία τους σε κοινές προσπάθειες.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό όλων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Αχαΐας για τη συλλογική και συγκροτημένη προσπάθεια και το υψηλό φρόνημα ευθύνης που το διαπνέει, σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται η πατρίδα μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος για την εξαιρετική τιμή που μου κάνει, αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Έχοντας απόλυτη συναίσθηση καθήκοντος, σας διαβεβαιώνω πως εγώ και οι συνεργάτες μου, με πειθαρχεία, εργατικότητα και ανιδιοτελή προσφορά και αίσθημα ευθύνης, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε με το έργο μας το πολύτιμο αίσθημα  ασφάλειας στους συμπολίτες μας, που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis