Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:58 | 28/01/2019

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο Ετήσιος Χορός που διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, η Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ροδόπης και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ροδόπης, στο κέντρο διασκέδασης «ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΟ» την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.

[custom:google-ads]

Την τελετή κοπής της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων της  Π.Ο.ΑΣ.Υ.  κ. Αθανάσιος ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ, ο Ταμίας της  Π.Ο.ΑΣ.Υ.  κ. Γεώργιος ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ, ο Προεδρεύων του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. κ. Κωνσταντίνος ΛΥΤΡΑΣ, ο Πρόεδρος του Σ.Α.Υ. Δράμας κ. Απόστολος ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Γεώργιος ΖΙΩΓΑΣ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Δ.Ε.Α.Αλεξανδρούποληςκ. Κωνσταντίνος ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ο Πρόεδρος του Σ.Α.Σ.Α. Έβρου κ. Ανέστης ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ, ο ταμίας του Σ.Α.Σ.Α. Ξάνθης κ. Σταύρος ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΗΣ,  οι Βουλευτές Ροδόπης κ. Μουσταφά ΜΟΥΣΤΑΦΑ, κ. Αϊχάν ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ, κ. Ιλχάν ΑΧΜΕΤ, ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. κ. Χρήστος ΜΕΤΙΟΣ, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηναίων και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγος κ. Νικόλαος ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ιωάννης ΤΖΟΥΒΑΝΑΣ.

Επίσης παραβρέθηκαν  και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός κ. Ευριπίδης ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ο Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών κ. Ιωάννης ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Ροδόπης κ. Αντώνιος ΓΡΑΒΑΝΗΣ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨ ΘΡΑΚΩΝ¨, η Στέγη Πολιτισμού, Παράδοσης και Λαογραφίας ¨ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΣ¨, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρατινής ¨ΓΡΑΤΙΝΟΣ¨  καθώς και πλήθος συναδέλφων και συμπολιτών μας με τις οικογένειές τους.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας, ευχαριστούν θερμά όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό μας, καθώς και τους επιχειρηματίες του Νομού Ροδόπης για την άμεση ανταπόκριση και τα  δώρα που προσέφεραν για την εκδήλωση.

                                       ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ε.Α.Υ. ΡΟΔΟΠΗΣ

 

 

 

ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τ.Δ.Δ.Ε.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ

 

 

 

ΣΚΕΥΑ Ζωή

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σ.Α.Σ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ

 

 

 

ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗΣ Ιωάννης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis