Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 02/01/2019

Τον καθιερωμένο ετήσιο χορό τους πραγματοποίησαν τα μέλη της Ένωσής μας την Κυριακή 30-12-2018 στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο διασκέδασης «Θυμέλη». Αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες του Νομού συγκεντρώθηκαν μαζί με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, άφησαν για λίγες ώρες στην άκρη το άγχος και την αγωνία του υπηρεσιακού τους καθήκοντος και οπλισμένοι με μπόλικο κέφι, επιδόθηκαν σε πολύωρη διασκέδαση με χορό και τραγούδι.

[custom:google-ads]

Στην εκδήλωση,

μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν: o Γενικός Ἀρχιερατικός Ἐπίτροπος πατέρας Νικόλαος, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης Μαρία Λιονή, ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γεώργιος Μαρινάκης, ο δήμαρχος Αμαρίου Παντελής Μουρτζανός, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου ταξίαρχος Αντώνιος Ρουτζάκης, ο αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Μανούσος Γιανναδάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων Νικόλαος Ξανθουδάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου Γεώργιος Καρτσάκης και ο πρόεδρος Συνδέσμου Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ρεθύμνου Ευάγγελος Δεσποτάκης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου, τίμησε τους συναδέλφους που αποστρατεύθηκαν και τους απένειμε μία αναμνηστική πλακέτα ως ένδειξη της πολύχρονης προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και στις δράσεις της Ένωσης. Παράλληλα, για δεύτερη χρονιά, βραβεύτηκαν τα τέκνα των συναδέλφων μελών μας, που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις του έτους 2018, προσφέροντάς τους έναν έπαινο και ένα συμβολικό ποσό για το νέο τους ξεκίνημα.

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην ετήσια γιορτή και πρωτίστως όλους τους συναδέλφους αστυνομικούς, καθώς η μαζική συμμετοχή τους στις δράσεις της Ένωσης αποδεικνύει ότι όλοι μαζί αποτελούμε μία ενωμένη οικογένεια και στα δυσάρεστα και στα ευχάριστα. Επίσης ευχαριστεί όλους εκείνους τους χορηγούς που προσέφεραν δώρα για την πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς.

 

ΧΟΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 30-12-2018

 

ΧΟΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 30-12-2018

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis