Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 19/11/2020

Παραθέτουμε ανάρτηση του κ. Χρήστου Μπαλάσκα στο fb:

18-11-2020. Ο (Ζ-77) της Γ αλλαγής της ομάδας Ζήτα, περίπου 23:00 ώρα, κατευθυνόμενος για εκτέλεση υπηρεσίας στήν Αμερικάνικη πρεσβεία, διήλθε απο Λ. Αθηνών και διαπίστωσε ότι μια μοτοσυκλέτα (Beverly) η οποία κινούταν με έναν επιβαίνοντα, είχε παραποιημένη την πινακίδα κυκλοφορίας (το 6 το είχαν κάνει να φαίνεται για 8).

Αμέσως ο ζητάς έκανε σήμα στον αναβάτη να σταματήσει ενημερώνοντας το κέντρο.

Ο εν λόγω όμως ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να ξεφύγει. Η καταδίωξη είχε αρχίσει. Ο ύποπτος οδηγώντας επικίνδυνα και με μεγάλη ταχύτητα πήγαινε αντίθετα σε πολλούς δρόμους θέτοντας σε κίνδυνο τον ζητά που τον ακολουθούσε.

Τελικά μετά απο λίγο ο (Ζ-77) κατάφερε να τον ακινητοποιήσει επι της οδού Κων/πόλεως και να συλάβει τον επιβαίνοντα (Αλβανός). Στο σημείο έφτασε και ο (Ζ-7) με άλλους δικυκλιστές της άμεσης δράσης.

Η μοτ/τα είχε κλαπεί τις πρωινές ώρες απο τη περιοχή του Γκύζη. Ο δράστης προσήχθη στο Τ.Α. Ομονοίας για την αυτόφωρη διαδικασία όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ξανααπασχολήσει για κλοπές και ναρκωτικά. 

Συγχαρητήρια στον Υπαρχιφύλακα της ομάδας (Ζ). Ακόμα και πηγαίνοντας για ακίνητη υπηρεσία το μάτι του σάρωνε το δρόμο. Δεν θα κουραστώ να λέω ότι η ομάδα πρέπει να ανακάμψει και να στελεχωθεί με προσωπικό και μοτοσυκλέτες. Η αξία της φαίνεται.

Μπράβο

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis