Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 26/04/2017

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. από τον ξαφνικό θάνατο του  Αστυνομικού Διευθυντή Αγγέλου Δαρείου Λυκιαρδόπουλου, ο οποίος «χτυπήθηκε» από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Από το πρωί στέλνονται ασταμάτητα στη σελίδα στο facebook και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr μηνύματα αναγνωστών της σελίδας που εκφράζουν τη θλίψη του για τον απρόσμενο χαμό του αξιωματικού

Διαβάστε ορισμένα από τα μηνύματα των αναγνωστών μας, από τα οποία ξεκάθαρα φαίνεται το μέγεθος του σεβασμού που είχε καταφέρει να κερδίσει (για πάντα) ο Δαρείος από τους συναδέλφους του

 

« Αγαπητό policenet, σήμερα έφυγε ένας από τους ελάχιστους ικανούς Αξιωματικούς του Σώματος, πολύ κρίμα για την ΕΛ.ΑΣ., πολύ κρίμα για την πατρίδας μας, πολύ κρίμα για την οικογένεια του»

«Υπηρέτησα στη διμοιρία του. Καλό σου ταξίδι αρβυλομούρη. Ήσουν πάντα λεβένταρος»

«O θεός χρειαζόταν Διμοιρίτη και μετέθεσε τον καλύτερο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.. Καλή αντάμωση Δαρείε»

«Κάποτε τα έβαλε μόνος του με αρκετούς αλήτες που τόλμησαν να πειράξουν μία έγκυο γυναίκα σε συρμό του μετρό. Ήταν αξιωματικός με όλη τη σημασία της λέξεως»

«Policenet, o Δαρείος ήταν ο μοναδικός Αξιωματικός που σε έκανε να αισθανθείς αληθινός αστυνομικός. Συλλυπητήρια στην οικογένεια»

«Καλό ταξίδι Διευθυντα. Τιμή μου να υπηρετήσω μαζί σου»

 

Υπενθυμίζουμε εκ νέου (λόγω πολλών ερωτημάτων που δεχόμαστε) ότι η κηδεία του Αστυνομικού Διευθυντή Αγγέλου Δαρείου Λυκιαρδόπουλου, θα πραγματοποιηθεί στις 12.00μμ την Παρασκευή (28/04) στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis