Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 16/06/2019

O πρώην Υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό τομέα, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επισκέφθηκε τα γραφεία μας προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τόσο τους αστυνομικούς, αλλά και γενικότερα για την αστυνόμευση στην Δυτική Αττική. 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας αλλά και οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι μέλη της Ένωσης μας ενημέρωσαν αναλυτικά για το μείζον πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, για την καθημερινή αφαίμαξη δύναμης από την Διεύθυνση μας για ενίσχυση άλλων Διευθύνσεων , το πρόβλημα της παλαιότητας των υπηρεσιακών οχημάτων, τα προβλήματα που υφίστανται στους χώρους φιλοξενίας αλλοδαπών στην Διεύθυνση μας, τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με την καθαριότητα σε πολλές ακόμα υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής, την ακαταλληλότητα πολλών κτιρίων που στεγάζονται αστυνομικές υπηρεσίες καθώς και την μη λειτουργία του υφιστάμενου σκοπευτηρίου στην Σχολή Αξιωματικών το οποίο δεν λειτουργεί λόγω της στέγασης αλλοδαπών σε παρακείμενους χώρους.                                                   

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφερόμενος τόσο στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας όσο και στις δικές του απόψεις, δήλωσε ότι το μοντέλο αστυνόμευσης θα αλλάξει, πάρεργα τα οποία έχει επιφορτωθεί τα τελευταία χρόνια η ΕΛ.ΑΣ., θα πάψουν να υφίστανται και θα υπάρξει αναδιάταξη όσον αφορά την φύλαξη «στόχων» καθώς κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι κατασπαταλείται μεγάλη δύναμη σε δήθεν απαραίτητες φυλάξεις, και φυσικά αναγνώρισε ότι η Δυτική Αττική χρειάζεται άμεση ενίσχυση με αστυνομικούς.                                                 

Η Ένωση μας σε κάθε ευκαιρία οπουδήποτε αυτή της δίνεται θα παρουσιάζει και θα αναδεικνύει στις σωστές διαστάσεις τα προβλήματα μας, παράλληλα θα πιέζει για την επίλυση τους διότι η αποστολή της έχει να κάνει μόνο με τον αστυνομικό και την κοινωνία και σε αυτό θα μείνει πιστή.

 

 

                 Για το Δ.Σ.

 

 

 

- Ο -                                                                      - Ο -

      Πρόεδρος                                                        Γεν. Γραμματέας

 

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                                          ΚΡΙΚΕΤΟΣ Κ. Σπήλιος

 

 

Επίσκεψη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στα γραφεία της Ένωσης μας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis