Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 04/06/2019

Εδώ και δεκαπέντε ημέρες περίπου και μετά την είσοδο των μελών του Ρουβίκωνα στον προαύλιο χώρο της Βουλής και τους βανδαλισμούς που αυτά προκάλεσαν, το σύνολο των υπηρετούντων στην Υ.Μ.Ε.Τ. βιώνει πρωτοφανείς εργασιακές συνθήκες, οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν μεσαιωνικές, καθώς οι συνάδελφοι που υπηρετούμε στην συγκεκριμένη υπηρεσία, αισθανόμαστε "σκλάβοι σε γαλέρες ή εργαζόμενοι σε κάτεργα"

Άρθρο των

ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΥ Μιχαήλ

ΤΣΟΚΑΝΑΡΙΔΗ Ιωάννη

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Δημητρίου

Στα περισσότερα πλέον σημεία οι απαιτήσεις της Γ.Α.Δ.Α., οι οποίες εκπορεύονται από το Αρχηγείο και μάλλον από τον αρμόδιο επιθεωρητή , είναι τέτοιες που για να ανταποκριθεί η εκάστοτε διμοιρία πρέπει το σύνολο του προσωπικού να είναι όλο το οκτάωρο όρθιο στον ήλιο και σε υψηλές θερμοκρασίες, χωρίς τη δυνατότητα ξεκούρασης . Είναι απαράδεκτο μια ολόκληρη διμοιρία να φυλάει τις ανωφέρειες του ΄΄ Ναού της Δημοκρατίας όλο το 24ωρο με κράνη και ασπίδες και άλλη μια διμοιρία την κεντρική είσοδο της Βουλής, προκειμένου κάποιοι ανώτατοι αξιωματικοί να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και τα υπηρεσιακά λεωφορεία που είναι το σπίτι μας ΄΄ να είναι αφύλακτα. Είναι αδιανόητο η διμοιρία επί της Ηρώδου Αττικού να κατακερματίζεται σε πεζές περιπολίες, οι οποίες βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση η μια από την άλλη και οι οποίες για να καλυφθούν με βάση το αριθμητικό της διμοιρίας, πρέπει το σύνολο της δύναμης να εκτελεί 7 ώρες ή 8 ώρες πεζές περιπολίες χωρίς διάλειμμα, κάτι που είναι και παράνομο.

Δεν το χωράει ο νους μας ότι κάποιοι ασκώντας, προφανώς πολιτική, προτίμησαν να αφήσουν το υπηρεσιακό λεωφορείο αφύλακτο 50μ. πιο πάνω, για να μη φαίνονται κλούβες στο σημείο. Πόσος λαϊκισμός πια!!!!   

Η καταπόνηση και τα προβλήματα υγείας που προκαλούνται στους συναδέλφους από αυτή την καθημερινή κατάσταση, είναι ολοένα και μεγαλύτερα και αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα , πολλοί από αυτούς θα αναγκαστούν να επισκεφθούν τους υπηρεσιακούς γιατρούς. Υπάρχουν ήδη δυο κρούσματα των συναδέλφων που μετέβησαν στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. με συμπτώματα ηλίασης.

Αρνητική εντύπωση προκαλεί στο σύνολο των συναδέλφων και η στάση της Διοίκησης της υπηρεσίας, η οποία προκειμένου να μην πει όχι στις παράλογες απαιτήσεις των ανωτέρων, χρησιμοποιεί οποιονδήποτε συνάδελφο, ανεξαρτήτως υπηρεσιακών καθηκόντων, μόνο και μόνο για να συμπληρώσει  το απαιτούμενο αριθμητικό των δυνάμεων, ενώ έχει παρατήσει το προσωπικό των διμοιριών στο έλεος του Θεού. Προφανώς κάποιους τους ενδιαφέρει μόνο να μείνουν αλώβητοι και να μην γίνουν δυσάρεστοι στους ανωτέρους τους, ή σκέφτονται την επόμενη μέρα την προαγωγή και την μετάθεση τους σε κάποια καλύτερη υπηρεσία, τους επόμενους μήνες. Εκτός αν θεωρούν τους εαυτούς τους ήδη συνταξιούχους. Εμείς δυστυχώς θα είμαστε και μετά στην Υ.Μ.Ε.Τ. .

Καλό είναι να γνωρίζουν οι αρμόδιοι, οι οποίοι εδώ και δυο χρόνια ευαγγελίζονταν την ενίσχυση της υπηρεσίας, πως φέτος ο αριθμός των συναδέλφων που θα κάνει αίτηση μετάθεσης για να φύγει από την Υ.Μ.Ε.Τ. θα είναι εξωπραγματικός και άνευ προηγουμένου.

Η πλήρης απαξίωση της Υπηρεσίας και των υπηρετούντων σε αυτήν, θα επιφέρει και την διάλυση της.

Απαιτούμε να μάθουμε τους υπαιτίους αυτού του αίσχους:

Υ.Μ.Ε.Τ ;

Δ.Α.Ε.Α ;

Γ.Α.Δ.Α ;

Αρχηγείο ;

ΠΟΙΟΣ ;;;

Δεν δουλεύουμε στο σπίτι κανενός από σας!!!

Για ότι συμβεί στους συναδέλφους από εδώ και εμπρός, θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι όλοι σας!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis