Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:30 | 20/01/2017

Στοιχεία ότι εμπλεκόταν σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου για έναν 24χρονο Έλληνα και έκαναν έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο στο σπίτι του. Όμως, αντί γι' αυτά που περίμεναν, βρήκαν πλήθος κλοπιμαία!

Ο σκύλος ανιχνευτής δεν βρήκε παρά μόνο μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα κυνηγετικό μαχαίρι με λάμα μήκους 0,16 εκατοστών. Αυτά ήταν αρκετά για να συλληφθεί ο νεαρός. Ωστόσο, στο σπίτι  βρέθηκαν ακόμη ένα ράδιο CD αυτοκινήτου και ένδεκα ηλεκτρικά οικοδομικά εργαλεία, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ο 24χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αποκαλύφθηκε ότι είχε κλέψει τα ευρήματα τον τελευταίο μήνα από διάφορες αποθήκες στο Βόλο, χωρίς να αποκαλύψει πού βρίσκονται αυτές. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που άσκησε σε βάρος του δίωξη για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και για κλοπή, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι νόμιμοι κάτοχοι των κλεμμένων εργαλείων και να τους αποδοθούν.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis