Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:35 | 16/10/2015

Η συμβολή και η παρέμβαση του κάθε αστυνομικού στα δημοσια πράγματα και στις παθογένειες της κοινωνικής ροής δεν είναι κενό γράμμα. Έχει νόημα και διεκδικεί την ουσία. Ειδικά, όταν η διαπίστωση κινείται στον αστερισμο του εξωφρενικού παραλογισμού.

Ο τροχονόμος Φωτεινός Παγιαύλας, ανάρτησε κείμενο και φωτογραφίες στο facebook που αποδεικνύουν ότι η παραδοξότητα, η αυθαιρεσία και η ο βαρβαρισμός είναι λέξεις ελληνική.

"Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της υπηρεσίας μου διαπίστωσα ότι ρυθμιστικές πινακίδες Ρ40 (άρθρο 4 ΚΟΚ) απαγόρευαν τη στάση και στάθμευση σε διάβαση πεζών και σε ράμπα για ΑμεΑ, εξαιρώντας οχήματα χρηματαποστολής συγκεκριμένης τράπεζας (πρώτη φώτο).

Τρανταχτό λάθος. Έκανα την αναφορά στην υπηρεσία μου, ενημερώθηκε το γραφείο τροχονομικής αστυνόμευσης που με τη σειρά του ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς και οι πινακίδες βγήκαν από κει και τοποθετήθηκαν αμέσως μετά τη διάβαση (δεύτερη φώτο).
Παρόλα αυτά, τον μέσο Έλληνα δεν τον εμποδίζει να σταθμεύσει το σκούτερ του στον οριοθετημένο χώρο ή την μέση Ελληνίδα το σκούτερ της στο πεζοδρόμιο, κι έπειτα να διαβάζει τι γράφει η κλήση. 


Υ.Γ.: Και εκεί κακώς είναι τοποθετημένες εάν τηρηθεί το γράμμα το νόμου, αλλά το σημαντικό σε αυτή τη πόλη, που την χαρακτηρίζει η έλλειψη χώρων, είναι να βολευόμαστε όλοι μας με μικρές υποχωρήσεις."

 


http://www.bloko.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis