Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:05 | 11/04/2016

Την ανάγκη να αυτοεκθειάσει το έργο του ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη ένοιωσε το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Τόσκας, ο οποίος βρίσκεται στριμωγμένος πολιτικά μετά και τα όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Τόσκας δέχθηκε δριμεία κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με ανακοίνωσή του ζήτησε με επιτακτικό ύφος από την ηγεσία του υπουργείου να διερευνήσει την στάση των αστυνομικών δυνάμεων των ΜΑΤ κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στον Πειραιά μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και ομάδων αντιφασιστικών οργανώσεων.  

«Για θυμηθείτε, η Αθήνα ήταν τόσο ήσυχη άλλη περίοδο; Και αυτό δεν γίνεται ούτε τυχαία, ούτε από μόνο του» δήλωσε περίπου υπερήφανος ο Νίκος Τόσκας «ξεχνώντας» τα συνεχή επεισόδια και τις βόμβες μολότοφ ακόμα και κατά υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η ομάδα Ρουβίκωνας αλωνίζει σπάζοντας, απειλώντας και καταστρέφοντας, οι αναρχικοί κάνουν πορεία στα Εξάρχεια κραδαίνοντας όπλα και ο Πάνος Λάμπρου δίνει τη δυνατότητα σε μπαχαλάκηδες να βρουν υπεράσπιση δωρεάν μετά από καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας. Αποκορύφωμα η επίθεση στο Πρώτο Θέμα και η αθώωση» των δύο συλληφθέντων που αφέθηκαν ελεύθεροι χάρη σε νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προβλέπει ότι τα αδικήματα που διαπράττονται από κουκουλοφόρους είναι πλέον πλημμέλημα ακόμα κι αν αυτοί σπάνε, απειλούν και καταστρέφουν, αλλά κα τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη όλα βαίνουν ησύχως στην πρωτεύουσα.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis