Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:21 | 05/02/2024

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται η μορφή του καρκίνου, ωστόσο πηγή που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει πως δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, αλλά διαγνώστηκε στο πλαίσιο των πρόσφατων ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 75χρονος μονάρχης για την επέμβαση που έκανε στον προστάτη.

Ο βασιλιάς διατηρεί την αισιοδοξία του για την έκβαση της θεραπείας και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατόν, αναφέρουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Διαβάστε επίσης

Ο πρίγκιπας Χάρι επικοινώνησε με τον βασιλιά Κάρολο και αναμένεται στη Βρετανία εντός των προσεχών ημερών

Στη Βρετανία αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες ημέρες ο πρίγκιπας Χάρι, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, μεταδίδει το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων PA που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του δούκα του Σάσεξ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ έχουν μετακομίσει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου ζουν με τα δύο παιδιά τους.

Ο 75χρονος βρετανός μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα στον προστάτη και ξεκίνησε σήμερα κύκλο θεραπειών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis