Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
10:14 | 03/08/2023

Ακόμα μία υποψηφιότητα ανακοινώνει ο συνδυασμός «Ηράκλειο, η Πόλη μας», με τον Γιώργο Σφακιανάκη, Στέλεχος του Λιμενικού Σώματος, Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης και Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, να είναι υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» Μιχάλης Καραμαλάκης, συναντήθηκε με τον κ. Σφακιανάκη με τον οποίο συζήτησαν μια σειρά από θέματα που αφορούν στους δημότες του Ηρακλείου και την επίλυση των προβλημάτων που συναντούν οι τελευταίοι στην καθημερινότητά τους.

Διαβάστε επίσης

Μάλιστα, με το πέρας της συνάντησης, ο κ. Σφακιανάκης, δήλωσε, «Συστρατεύομαι στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη και του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Λαμβάνοντας υπόψη μου το πρόγραμμα του Μιχάλη Καραμαλάκη και τη βεβαιότητά του, ότι η πόλη μας μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, με ώθησαν να συμμετάσχω στην κούρσα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με την ιδιότητα του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου. Ήρθε η ώρα να κάνουμε την θεωρία πράξη υποσχόμενος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις με προτεραιότητα τον άνθρωπο, με σκληρή δουλειά για τη λύση των προβλημάτων του Δήμου μας».

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis