Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
01:58 | 25/11/2015

Μια έφηβη κοπέλα από την Αυστρία η οποία είχε φτάσει στη Συρία μαζί με μια φίλη της εικάζεται ότι έχασε τη ζωή της μετά από ξυλοδαρμό, την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από το προπύργιο του ISIS, τη Ράκκα.

Η 17χρονη Samra Kesinovic, έφτασε στη Συρία τον Απρίλιο του 2014 μαζί με την φίλη Sabina Selimovic, προκειμένου να ενταχθεί στον ISIS. Αρχικά πήγαν στην Άγκυρα με αεροπλάνο, και στη συνέχεια, στα Άδανα. Μετά από αυτό, τα ίχνη τους χάθηκαν.

Το νεαρό κορίτσι εντοπίστηκε ξανά όταν με τη φίλη της έγιναν αφίσα για τον ISIS, στο πλαίσιο της προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τοπική τυνησιακή εφημερίδα, μια γυναίκα έζησε με τα δύο κορίτσια στο ίδιο σπίτι. 

Πιστεύεται ότι τόσο η Samra όσο και η Sabina παντρεύτηκαν δύο μαχητές του ISIS μόλις έφτασαν στη Συρία. Τα δύο ζευγάρια αρχικά έμεναν στον ίδιο χώρο. 

Μιλώντας μέσω SMS στη γαλλική Paris Match, η Sabina διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ήταν έγκυος και επέμεινε ότι απολάμβανε τη ζωή στη Συρία, όπου ένιωθε ελεύθερη να ακολουθεί τη θρησκεία της με έναν τρόπο που δεν το έκανε στην Αυστρία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιοδικό κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι η έφηβη μιλούσε μαζί τους μόνο μετά την άδεια του συζύγου της, ο οποίος ήταν στο ίδιο δωμάτιο, όπως έγραψε στις απαντήσεις της.

Μια σειρά εφημερίδων της Αυστρίας ανέφερραν ότι η Samra ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στην προσπάθειά της να φύγει από τη Ράκκα, αν και οι επίσημες κυβερνητικές πηγές αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις μεμονωμένες περιπτώσεις.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis