Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:44 | 13/11/2023

Με τους αστυνομικούς, τους ένστολους της καθημερινής δράσης και του καθήκοντος, συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2023, ο Πρόεδρος των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλης Στίγκας, ο οποίος επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου.

Ο Βασίλης Στίγκας επανέλαβε στους αστυνομικούς τη διαρκή και έμπρακτη στήριξη του Πολιτικού Φορέα μας στην Ελληνική Αστυνομία, στις προσπάθειες δημιουργίας κλίματος ασφάλειας στους πολίτες και στις ενέργειες που αφορούν στην πρόληψη κάθε παρανομίας με στόχο την προστασία τους.

Διαβάστε επίσης

Ζητάμε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου, την άμεση ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και αναβάθμιση των επιχειρησιακών σχεδίων για την αστυνόμευση και ασφάλεια, στον Ασπρόπυργο και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, την προστασία των πολιτών, ώστε με τη συνεργασία όλων να εμπεδωθεί η κοινωνική ειρήνη και να σταματήσουν επιτέλους οι εγκληματικές ενέργειες εναντίον των κατοίκων και των τοπικών επιχειρήσεων.

Μετά την επίσκεψη του ο Πρόεδρος της Κ.Ο. των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλειος Στίγκας, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Στα πλαίσια στα επισκέψεων μου, στα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής όπου υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα, ήρθα σήμερα και στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου. Όλοι γνωρίζουμε ότι η περιοχή του Ασπροπύργου και ευρύτερα της Δυτικής Αττικής, έχει πάρα πολλά προβλήματα.

Συνομιλήσαμε με τον Διοικητή και τους ανθρώπους του Τμήματος και διαπιστώσαμε ότι και σ’ αυτό το Τμήμα υπάρχει υποστελέχωση.

Θα πρέπει να πράξει άμεσα τα δέοντα η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των Αστυνομικών Τμημάτων».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis