Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 29/12/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

 

Θεσσαλονίκη 29 Δεκεμβρίου 2023

Θέμα:  «ΌΧΙ Κύριοι… δεν ήταν η κακιά στιγμή! ».

- ΟΧΙ… δεν ήταν η κακιά στιγμή! 

- ΟΧΙ… δεν ισχύει το «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος»! 

- ΟΧΙ… δεν βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή! 

- ΟΧΙ… ο Αστυνόμος Χάρης ΚΑΛΑΘΑΣ δεν πήγε να πιει ποτό σε ένα υπόγειο, κακόφημο μπαρ σε μία «σκοτεινή» γειτονιά της πόλης, όπου συχνάζουν Νορβηγοί μαχαιροβγάλτες!  

Ο Χάρης ΚΑΛΑΘΑΣ πήγε μαζί με τον κουμπάρο του, μέρες Χριστουγέννων, να πιεί ένα ποτό στο κέντρο της πόλης, σε ένα μαγαζί που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πιο «καλά» φυλασσόμενη Αστυνομική Υπηρεσία της πόλης, την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων, με πλήθος αστυνομικών. 

Όμως, εκεί κυκλοφορούσε ανενόχλητος ο μαχαιροβγάλτης Νορβηγός, φέροντας πάνω του φονικό όπλο και με περίσσιο θράσος έπινε το ποτό του στο  ίδιο μαγαζί με τον Χάρη ΚΑΛΑΘΑ, με την είσοδο του μαγαζιού να απέχει μόλις δύο (2) μέτρα από την είσοδο της έδρας των Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

Το φονικό όπλο του μαχαιροβγάλτη Νορβηγού μπορεί να έχει πάνω του, τα αποτυπώματά του, ως φυσικός αυτουργός, ωστόσο την κύρια ευθύνη φέρουν αυτοί που επέτρεψαν στον κάθε μαχαιροβγάλτη Νορβηγό να κυκλοφορεί, φέροντας πάνω του φονικό όπλο άνετος και ανενόχλητος, στο κέντρο της πόλης, μέρες Χριστουγέννων, δίπλα, μάλιστα, στην πιο πολυπληθή αστυνομική υπηρεσία της πόλης. 

Ο Αστυνόμος Χάρης Καλαθάς -μέλος της Ένωσής μας- ήταν ένας άξιος και ικανός αξιωματικός, μα πάνω απ’ όλα ένας καλός συνάδελφος και φίλος.  

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Χάρη…

 

Το Προεδρείο της Ένωσης 

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis