Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:44 | 30/06/2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Χανίων.

   Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε εχθές το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από τριακόσια πενήντα εννέα (359) δενδρύλλια κάνναβης, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου και συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που ακολούθησε από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας.

  Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην οποία καλλιεργούνταν επιμελώς σε τρείς (3) ειδικά διαμορφωμένους χώρους τριακόσια πενήντα εννέα (359) δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως ενός μέτρου τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

  Επίσης στο χώρο βρεθήκαν πλήθος πειστηρίων τα οποία περισυλλέχτηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

  

 

                                                Για το Δ.Σ.

 

 

                  Ο

            Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

          6985777131

 

 

 

                 Ο

     Γενικός Γραμματέας

 

ΣΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

         6972871787

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis