Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:59 | 07/03/2024

Σε κλίμα συναδελφικότητας και αγαστής συνεργασίας, παρουσία του Διευθυντή και του αναπληρωτή Δ/ντη της Δ.Α. Βοιωτίας, του Διοικητή της Υπηρεσίας κ. Τσίμπρη Ιωάννη και εκπροσώπων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας , οι Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς έκοψαν την καθιερωμένη πίτα.

Οι υπηρεσιακές υποχρεώσεις καθυστέρησαν τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης εκδήλωσης καθότι ως γνωστό προέχει το καθήκον, πλην όμως έστω και με μικρή καθυστέρηση η Οικογένεια της Τροχαίας Λιβαδειάς ευχήθηκε στα μέλη της, Αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Επαναπροσδιορίστηκαν οι στόχοι της νέας χρονιάς με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας εύχεται σε όλους τους συναδέλφους υγεία και ασφαλείς υπηρεσίες. Η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη είναι το συστατικό της επιτυχίας για να λειτουργεί κάθε αστυνομική υπηρεσία στο βαθμό ετοιμότητας και απόδοσης που λειτουργεί και η Τροχαία Λιβαδειάς. Προχωράμε ενωμένοι όσο ποτέ!

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis