Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικοι_intimenews
21:14 | 01/05/2024

Κοινή ανακοίνωση τριών Συνδικαλιστικών Αστυνομικών Ενώσεων :


ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ….

Διανύοντας τις κατανυκτικές ημέρες της Μ. Εβδομάδας η Πολιτική ηγεσία του Σώματος, εν κρυπτώ και με πρακτικές του «κλέφτη» κατέθεσε προς ψήφιση τροπολογία, ισοπεδώνοντας το ύψος της διανυκτέρευσης του αστυνομικού προσωπικού, δείχνοντας περίτρανα την έλλειψη εκτίμησης και σεβασμού της σ' εμάς τους Έλληνες αστυνομικούς και στο έργο μας. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι σκοπός τους είναι η οικονομική εξαθλίωση του Έλληνα αστυνομικού, τον οποίο θέλουν φτωχό και εξαρτημένο «χωροφύλακα» και όχι αξιοπρεπή και ισότιμο εργαζόμενο στο δημόσιο τομέα. Το αγαθό της ασφάλειας, που τόσοι κόπτονται δήθεν να εξασφαλίσουν και να προσφέρουν στον Έλληνα πολίτη, μένει πάλι στα λόγια και δεν αποδεικνύεται με πράξεις.

Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ήρθαν και νομοθέτησαν, πράττοντας επιτέλους τα αυτονόητα δηλαδή, εναρμονίζοντας τα έξοδα διανυκτέρευσης για την εκτός έδρας διαμονή για τους αστυνομικούς σε ποσά που όλος ο δημόσιος τομέας εδώ και χρόνια ελάμβανε...... Ξαφνικά και με γελοία δικαιολογία, έρχονται αρχές της Μ. Εβδομάδας και μάλιστα την Ημέρα εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, να εξευτελίσουν το ποσό και να το ορίσουν σε 30 ευρώ ανά διανυκτέρευση, όταν όλοι γνωρίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να διαμείνει με αυτά τα χρήματα σε κανένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο, παρά μόνο να νοικιάσουν παγκάκια σε πλατείες των Δήμων όπου αποσπώνται....!!!!

Επειδή όμως ζείτε και σε μια γυάλινη σφαίρα, καθώς ποτέ σας προφανώς δεν χρειάστηκε να αναζητήσετε ξενοδοχείο για να διαμείνετε προς εκτέλεση υπηρεσίας ή και εκεί που μείνατε, ποτέ σας δεν πληρώσατε από την τσέπη σας, ερχόμαστε εμείς οι "κοινοί θνητοί" να σας γνωρίσουμε ότι κανένα ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας δεν θα σας δεχόταν με 30 ευρώ το βράδυ. Το κόστος ζωής κύριοι τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευτεί και ο Έλληνας αστυνομικός πολλές φορές πρέπει να συμπληρώσει το εισόδημα του για να εξασφαλίσει σε αυτόν και την οικογένεια του τα αυτονόητα. Δεν σας είδαμε να κόπτεστε ιδιαίτερα όταν μόλις πριν λίγες μόλις μέρες συνάδελφος μας έχασε την ζωή του, προσπαθώντας να συγκεντρώσει χρήματα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Όσο για την διαχείριση του αστυνομικού προσωπικού, καλύτερα ας μην μιλήσουμε, αλλά μας αναγκάζετε να σας καλέσουμε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να μετρήσετε για μία φορά έστω τους αστυνομικούς που απασχολείτε όλοι σας για την δική σας εικόνα και το "εγώ" σας!!!! Υπάρχουν αστυνομικές Υπηρεσίες που υπολειτουργούν... συνάδελφοι που δουλεύουν ξεπερνώντας τα όριά τους...αλλά εσείς σφυρίζετε αδιάφορα και ας λέτε πως μέλημά σας είναι η καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Εσείς όμως αδιαφορώντας, συνεχίζετε να κάνετε αυτό που πάντα κάνατε τέλεια, μετακυλύετε το πρόβλημα σε άλλες νευραλγικές Υπηρεσίες, λύνοντας προσωρινά το ένα πρόβλημα και δημιουργώντας άλλα τόσα.....

Κύριοι επιτέλους σεβαστείτε τον Έλληνα αστυνομικό και πράξτε αναλόγως. Καλή Ανάσταση και ραντεβού στο δρόμο, εκεί που θα δείτε την πραγματική οργή μας, αν δεν φροντίσετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να υλοποιήσετε τις προεκλογικές δεσμεύσεις σας προς εμάς τους Έλληνες αστυνομικούς και τις οικογένειές σας.

Την αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ την θυμόσαστε ή ξεχάσετε τις υποσχέσεις σας....;;;;; Σ' αυτή την περίπτωση να σας θυμίσουμε πως

Ό,ΤΙ ΣΠΕΡΝΕΤΕ,ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ !!!

 

Ε.Α.Υ. ΡΟΔΟΠΗΣ                           Σ.Κ.Α. ΞΑΝΘΗΣ            Ε.Α.Υ. ΚΑΒΑΛΑΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα        ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος   ΙΜΒΡΟΣ Νικόλαος

6975601800                             6937234728                     6936519502

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis