Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗ
19:43 | 16/08/2023

   Με την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ το 2015 φάνηκαν τα τεράστια κενά που προέκυψαν στην πρόληψη αλλά και την καταστολή σοβαρών επεισοδίων που βλέπουμε να εκτιλυσσονται συχνά-πυκνά στην Αθηνα!

   Με την ορκωμοσία λοιπον της νεας κυβέρνησης το 2019 είδαμε να είναι δέσμευση του ίδιου του κ. Πρωθυπουργού η επανίδρυση μιας τέτοια μονάδας πάνω στα πρότυπα της “παλιάς” ομάδα ΔΕΛΤΑ. Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση της υπηρεσίας και αφού το όνομα αλλάξε σε ομάδα ΔΡΑΣΗ, φαίνεται ότι δεν άλλαξε μόνο αυτό! Αλλαξε κυρίως η “φιλοσοφία” των ανθρώπων που αποφασίζουν πού και πώς θα την χρησιμοποιήσουν, άρα δεν έχουμε να κάνουμε με το προσωπικό, το προσωπικό είναι καταρτισμένο-εκπαιδευμένο και ΑΠΟΛΥΤΑ έτοιμο κάθε φορά, και αυτό φάνηκε από τα πρόσφατα γεγονότα στην Ν.Φιλαδέλφεια με 80 προσαγωγές από τις ομάδες ΔΡΑΣΗ που έφτασαν άμεσα στο σημείο! Έτσι ακριβώς θα μπορουσε να ειχε αποφεχθει και η δολοφονία ενος νεου ανθρωπου!

   ΚΥΡΙΟΙ του επιχειρησιακού σχεδιασμού, ΚΥΡΙΟΙ του κέντρου επιχειρήσεων, χρησιμοποιήστε την ομάδα ΔΡΑΣΗ και μην την έχετε στην αδράνεια, έχετε μια μεγάλη δύναμη στα χέρια σας που την έχετε αφήσει στην άκρη!

Ανδρουλάκης Ε.

Αντιπρόσωπος Π.Ο.Α.Ε.Φ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis