Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κrav Maga Protection
11:44 | 10/04/2024

Στις Ομαδικές Εκπαιδεύσεις (Group Training) της Κrav Maga Protection International KMP, μπορεί να συμμετέχει κάθε άτομο που είναι πάνω από 6 χρονών, σε οποιαδήποτε σχολή υπάρχει αναγνωρισμένος εκπαιδευτής της.

Η διδασκαλία γίνεται με βάση την ύλη του Οργανισμού, η οποία είναι διαφορετική σε κάθε επίπεδο εκμάθησης (Basic-Advance). Στις περισσότερες σχολές υπάρχουν ξεχωριστά τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων. Τα μαθήματα γίνονται με μεθοδικότητα με σκοπό τη σωστή κατάρτιση και την ταχύτερη εκπαίδευση του μαθητή.

Εκτός των χτυπημάτων και τεχνικών αυτοάμυνας, οι μαθητές αθλούνται σε ένα δυναμικό περιβάλλον, προσφέροντας την απαραίτητη γυμναστική με βάση την κινησιολογία του σώματος.

Στις ομαδικές εκπαιδεύσεις Krav Maga εκτελούνται διάφορες διαδραστικές ασκήσεις και σενάρια επιθέσεων πολλαπλών αντιπάλων με σκοπό την ανάπτυξη των ικανοτήτων του κάθε ασκούμενου.

Τα μαθήματα γίνονται πάντοτε με την παρουσία και την καθοδήγηση εκπαιδευτή της ΚΜΡ, ο οποίος εκτός το πτυχίο εκπαιδευτή, κατέχει πτυχίο προπονητή και έχει παρακολουθήσει ειδική εκπαίδευση πρώτων βοηθειών για Προπονητές – Εκπαιδευτές μαχητικών αθλημάτων σε αθλητικούς χώρους.

Οι μαθητές που λαμβάνουν μέρος στις εκπαιδεύσεις Krav Maga της KMP έχουν την δυνατότητα να πιστοποιούνται με διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο, έπειτα από εξετάσεις που ορίζει ο Οργανισμός Krav Maga Protection International. Global Training Organization.

Εικόνα
Κrav Maga Protection

 

Εικόνα
Κrav Maga Protection

 

Προσφορά για αστυνομικούς και τις οικογένειές τους

Η Krav Maga Protection International ®, προσφέρει 25% έκπτωση για τους τρεις πρώτους μήνες, σε Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους σε όλα τα πιστοποιημένα τμήματα εκπαίδευσης του Οργανισμού.

Η προσφορά ισχύει για τρεις συνεχόμενους μήνες.

Πληροφορίες → 6973389738 / 2315151570

KMP International

Ενημερωθείτε για το παιδικό Κραβ Μαγκά (Kids Krav Maga)

https://kravmagapro.gr/ekpaideyseis-gia-paidia-kids-kravmaga/

 

Δείτε όλες τις πιστοποιημένες σχολές στην Ελλάδα

Πιστοποιημένες σχολές: https://kravmagapro.gr/kmp-schools/

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis