Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:44 | 18/10/2023

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε χτες, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2023, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Ανδρέα Κορωνάκη, τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής της Σχολής Υποστράτηγος Αναστάσιος Πολύχρονος και απηύθυνε ομιλία στους Ευέλπιδες και στο ακαδημαϊκό προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από το έργο των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Παράλληλα, ανακοίνωσε μια ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων που η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ήδη υλοποιεί προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της εκπαιδευτικής πολιτικής των Ένοπλων Δυνάμεων. Τόνισε δε, πως χρέος της πολιτείας, της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου είναι να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο το έργο της Σχολής Ευελπίδων όπως και των άλλων δύο παραγωγικών Σχολών, προκειμένου να ανταποκριθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην αποστολή τους.

Διαβάστε επίσης

Μετά το πέρας της ομιλίας επισκέφτηκε χώρους της Σχολής Ευελπίδων ενώ πραγματοποιήθηκε και εκπαιδευτική δραστηριότητα που αφορούσε βολές στο πεδίο βολής της Σχολής. Αμέσως μετά ο κ. Κεφαλογιάννης συνεχάρη την ομάδα των Ευέλπιδων, γυναικών και ανδρών, που συμμετείχαν και συνομίλησε μαζί τους.

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis