Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 17/12/2017

Τα πολυμορφικά μαντήλια BUFF® είναι παγκοσμίως γνωστά για τη λειτουργικότητα, την πρακτικότητα και τους περισσότερους από 15 τρόπους που μπορούν να φορεθούν.

​Το Original Buff® είναι το Νο1 πολυμορφικό μαντήλι προστασίας στην κατηγορία των αξεσουάρ λαιμού. Κατασκευασμένο 100% από μικροΐνες, σωληνοειδές, με μεγάλη ελαστικότητα και χωρίς ραφές, διαθέτει εξαιρετική διαπνεότητα αποβάλλοντας ταυτόχρονα τον ιδρώτα και την υγρασία. Χάρη στην τεχνολογία polygiene®, το ύφασμα παραμένει καθαρό για περισσότερο χρόνο χωρίς την ύπαρξη δυσάρεστων οσμών λόγω των βακτηριδίων.

Από το 1992 που η Original Buff SA δημιούργησε το πρώτο πολυ-λειτουργικό μαντήλι, η συλλογή εμπλουτίστηκε με τη σειρά των καπέλων (HATS) και τη συλλογή Sports Lifestyle, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών, από το πιο lifestyle σχέδιο έως το καπέλο με την κορυφαία απόδοση (performance).

Η συλλογή ενισχύθηκε με την επαγγελματική σειρά προϊόντων BUFF® PROFESSIONAL, η οποία προσφέρει προστασία στον επαγγελματία από την φωτιά, τον αέρα αλλά και τον ήλιο.

Βρείτε το δικό σας BUFF® μέσα από μια πλούσια συλλογή στο : https://www.outdoor-nature.gr

 

Ισχύει έκπτωση 15% για τους ένστολους αναγνώστες μας σε όλα τα προϊόντα BUFF, με λήξη 31/01/2018, για αγορές από το eshop : www.outdoor-nature.gr

Κωδικός κουπονιού : POLBUFF0118

  C:\Users\vassos\Desktop\backup files\vassos\Desktop\ΔΙΑΦΟΡΑ RESOUL\RESOUL GOODTIME EXPERIENCES 2015\LOGO\RESOUL PR LOGO - JPG.jpg

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

RESOUL ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Λ. Τυρταίου, 19014 Αφίδνες Αττικής

Τηλέφωνο: +30 22950 23111

Email: [email protected]

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

www.outdoor-nature.gr

 

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ & ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis