Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:59 | 12/03/2024

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος παιδικός χορός που διοργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στο κέντρο Fever, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εορτασμών για τα παιδιά των συναδέλφων – μελών μας, ύστερα από μακρό χρονικό διάστημα, ελέω ιδιαίτερων συνθηκών (covid -19, δυστύχημα Τεμπών κλπ).

Βροντερό παρών έδωσαν τα μέλη της Ενώσής μας που συνόδευσαν τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να χορέψουν σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς και να διασκεδάσουν. Οι κλόουν, ο Dj και ο καλλιτέχνης Τότσιος Κώστας φρόντισαν άλλωστε γι’ αυτό !!!

Διαβάστε επίσης

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τις ευχαριστίες του Προέδρου των Ένωσης  Αθηνών κ. Πάκου Δημοσθένη.

Η ανυπομονησία των μικρών μας φίλων για διασκέδαση σε συνδυασμό με την αγάπη και τη δημιουργικότητα των συντελεστών της αποκριάτικης παράστασης ανέδειξαν τη χαρά και τη φαντασία των μικρών μας φίλων, προσφέροντας ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και της περιπέτειας. Τα παιδιά, οι γονείς και οι κηδεμόνες απόλαυσαν μια αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη κέφι, μουσική, χορό και αναπάντεχες εκπλήξεις δίνοντάς τους την ευκαιρία να ξεφύγουν απ’ τη ρουτίνα, αφού αρκετοί μασκαρεύτηκαν, τραγούδησαν και έπαιξαν χαρτοπόλεμο με σερπαντίνες. Άλλωστε αυτό είναι το νόημα της Αποκριάς, που έχει βαθιά τις ρίζες της στο παρελθόν, δηλαδή να ξεδίνουμε και να ανανεωνόμαστε.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης, ιδιαίτερα όμως προς τα παιδιά που έκαναν την παράσταση τόσο ξεχωριστή με την παρουσία τους. Η ικανοποίηση στο τέλος της εκδήλωσης ήρθε από το χαμόγελο των παιδιών και από την ευτυχία που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους κατά την αποχώρησή τους!

Καλές Αποκριές και καλή Σαρακοστή!!!

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis