Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:14 | 12/01/2024

Συνελήφθησαν χθες (11-01-2024) το βράδυ στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 32, 28, 25 ετών και δύο ανήλικοι, για τα αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δύο ανήλικοι αφού παραβίασαν από κοινού παράθυρο αποθήκης ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού στην πόλη της Πτολεμαΐδας, εισήλθαν εντός αυτής και αφαίρεσαν -2- ψυκτικούς συμπιεστές, -1- κλιματιστικό αυτοκινήτου, -1- επαγγελματική καφετιέρα, -17- μεταλλικούς ηλεκτρολογικούς πίνακες και -2- κιβώτια χάλκινες μήτρες (καλούπια) παγομηχανών, συνολικής αξίας περίπου -6.300- ευρώ, τα οποία στη συνέχεια φόρτωσαν με τον 32χρονο σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αποχώρησαν.

Διαβάστε επίσης

Ακολούθως, ο 32χρονος μαζί με τον 28χρονο μετέβησαν σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων (scrap) σε περιοχή της Εορδαίας, όπου παρέδωσαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων στον 25χρονο, υπάλληλο αυτής.

Οι -2- ψυκτικοί συμπιεστές, -1- συμπιεστής κλιματιστικού αυτοκινήτου, -1- επαγγελματική καφετιέρα και τα -2- κιβώτια χάλκινες μήτρες (καλούπια) παγομηχανών βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο φορτώθηκαν και μεταφέρθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, κατασχέθηκε.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ οι συλληφθέντες, πλην των ανηλίκων, με  τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis